Έκλεισαν οι κάλπες, ψήφισαν πάνω από 301.000 -Δείτε τα πρώτα αποτελέσματα

Έκλεισαν οι κάλπες, ψήφισαν πάνω από 301.000 -Δείτε τα πρώτα αποτελέσματα

Μετά από μία ώρα παράταση, έκλεισαν στις 20:00 οι κάλπες του α' γύρου των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ και πλέον βρίσκεται σε εξέλιξη η καταμέτρηση των ψήφων.

Η ΕΔΕΚΑΠ δεν έδωσε νέα παράταση, ωστόσο ψηφίζουν ακόμη σε όσα εκλογικά τμήματα υπάρχουν ουρές από κόσμο που περιμένει.

Μέχρι τώρα ψήφισαν 301.735, ενώ συνεχίζεται η ενσωμάτωση των τμημάτων. Η βραδιά εξελίσσεται σε θρίλερ καθώς ακόμη δεν έχουν ενσωματωθεί μεγάλα αστικά κέντρα και τα πρώτα αποτελέσματα δείχνουν μεμονωμένα εκλογικά τμήματα ανά την επικράτεια.

Ήδη έχουν αρχίσει να βγαίνουν αποτελέσματα ανά κάλπες, σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ τα πρώτα συγκεντρωτικά αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ ανάμεσα στους έξι υποψηφίους αναμένεται να αρχίσουν να γίνονται γνωστά λίγο πριν από τις 9:00 το βράδυ.

Τα αποτελέσματα των εκλογών του ΠΑΣΟΚ θα ανακοινώνονται από την Επιτροπή Δεοντολογίας, Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης του κόμματος (ΕΔΕΚΑΠ).

Σύμφωνα με τη Χαριλάου Τρικούπη, έως τις 7:00 το απόγευμα -και ενώ είχε δοθεί παράταση μίας ώρας- είχαν ψηφίσει 291.749 ψηφοφόροι, ενώ το 2021 είχαν ψηφίσει τελικά 270.206.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ