Διάψευση από το ΥΠΕΞ για μυστική συνάντηση Δένδια – Μέρκελ

Διάψευση από το ΥΠΕΞ για μυστική συνάντηση Δένδια – Μέρκελ

Ουδέποτε πραγματοποιήθηκε μυστική συνάντηση μεταξύ του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια και της Γερμανίδας καγκελαρίου Ανγκ. Μέρκελ, σημειώνουν διπλωματικές πηγές, διαψεύδοντας σχετικά δημοσιεύματα.

Επίσης, οι ίδιες πηγές διευκρινίζουν ότι ο κ. Δένδιας, στην πρόσφατη συνέντευξή του στο Politico, κάλεσε τους ηγέτες της ΕΕ να στείλουν ένα σαφές μήνυμα στην Τουρκία και διευκρίνισε ότι εάν κάνουν το ίδιο με τη Σύνοδο Κορυφής του Οκτωβρίου, αυτό θα σήμαινε ότι δεν είχαν μάθει το μάθημά τους. Ουδέποτε ο κ. Δένδιας έκανε κάποιο χαρακτηρισμό απευθυνόμενος στη Γερμανίδα καγκελάριο. «Εάν κάνεις τα ίδια πραγματα που έκανες στο παρελθόν και περιμένεις μια άλλη εξέλιξη στο μέλλον, αυτό είναι κάτι που περιγράφεται με τη λέξη "αφέλεια"-και αυτός είναι ο ήπιος όρος θα έλεγα», ήταν η ακριβής φράση του υπουργού Εξωτερικών.

Τέλος, όλες οι κινήσεις και οι συναντήσεις του υπουργού Εξωτερικών, συμπεριλαμβανομένων και αυτών στο Βερολίνο, γίνονται σε πλήρη συνεννόηση με το Μέγαρο Μαξίμου, τόνιζαν οι ίδιες πηγές.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS