Δένδιας για καταδίκη Χρυσής Αυγής: Επέρχεται η Νέμεση στην ύβρη στο κράτους δικαίου

Δένδιας για καταδίκη Χρυσής Αυγής: Επέρχεται η Νέμεση στην ύβρη στο κράτους δικαίου

Με τη σημερινή απόφαση του Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών επέρχεται η Νέμεση στην Ύβρη που συνιστά για το Κράτος Δικαίου η Χρυσή Αυγή, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας για την απόφαση του Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών σχετικά με τη Χρυσή Αυγή.

«Όπως ανέφερα στη συνοδευτική επιστολή μου, στις 19/9/2013, ως Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, προς την τότε Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κυρία Ευτέρπη Κουτζαμάνη, κατά τη διαβίβαση των 32 δικογραφιών με αξιόποινες πράξεις μελών - υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής,  από την οποία  ξεκίνησε η δικαστική διερεύνηση που οδήγησε στη σημερινή απόφαση της Δικαιοσύνης, «η  δραστηριότητα αυτή εκτρέπεται των ορίων μεμονωμένων περιστατικών, προκαλεί το δημόσιο αίσθημα, υπονομεύει την αυθεντία του Κράτους Δικαίου, προσβάλλει τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, θέτει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη και την εσωτερική ασφάλεια της χώρας».

Η Χρυσή Αυγή, προσθέτει ο κ. Δένδιας, η οποία επιχείρησε να δοκιμάσει τις αντοχές της Δημοκρατίας μας, εισπράττει σήμερα την απάντηση από το κράτος δικαίου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS