«Δεν έχει κλείσει το θέμα Πατούλη» λένε στη ΝΔ -Συνάντηση Μητσοτάκη με Παπανικολάου

«Δεν έχει κλείσει το θέμα Πατούλη» λένε στη ΝΔ -Συνάντηση Μητσοτάκη με Παπανικολάου

Η οργή του μεγάρου Μαξίμου για τις «ζεϊμπεκιές» του περιφερειάρχη Αττικής εν ώρα πυρκαγιών είναι δεδομένη. Εξ ου άλλωστε και οι διαρροές το βράδυ της Παρασκευής ότι «όλα είναι ανοικτά» ως προς την στήριξη της ΝΔ στο πρόσωπό του.

Μάλιστα, πληροφορίες ανέφεραν ότι στο πλαίσιο της ενόχλησης αυτής, έχουν πέσει στο τραπέζι και άλλα ονόματα - εγνωσμένης αυτοδιοικητικής εμπειρίας - τα οποία θα μπορούσε να στηρίξει η ΝΔ για την περιφέρεια Αττικής, όπως του νυν δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου, και του νυν υφυπουργού Άμυνας Νίκου Χαρδαλιά.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε το πρωί του Σαββάτου με τον κ. Παπανικολάου στο μέγαρο Μαξίμου σε καλό κλίμα χωρίς να ληφθούν οριστικές αποφάσεις. Μάλιστα, η πρώτη βολιδοσκόπηση του δημάρχου Γλυφάδας από συνεργάτες του πρωθυπουργού, έγινε το βράδυ της Παρασκευής, οπότε και κλείστηκε το σημερινό ραντεβού.

Ωστόσο, στο Μαξίμου επικρατούν και πιο ψύχραιμες σκέψεις. Ο πρωθυπουργός δέχεται εισηγήσεις να μην άρει την στήριξή του προς το πρόσωπο του Γ. Πατούλη καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να κατέβει «αντάρτης» και να πολυδιασπαστούν οι δυνάμεις της ΝΔ, κάτι που θα δυσχεράνει την διεκδίκηση της περιφέρειας Αττικής.

Στον αντίποδα, υπάρχουν και εκείνοι που επιμένουν στη «σκληρή γραμμή» ώστε να περάσει το μήνυμα οριζόντια πως «τα μέλη της ΝΔ δεν μπορούν να βρίσκονται σε αναντιστοιχία με την κοινωνία και να εκ φεύγουν των αρχών της παράταξης».

Σε κάθε περίπτωση, οι όποιες τελικές αποφάσεις ανήκουν στον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη και αναμένεται να δρομολογηθούν από Δευτέρα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 26|04|24 15:51

Mercedes-Benz GLC 220d ... The best or nothing [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ