«Θα κάνουμε debate;» -To «πηγαδάκι» στο προεδρικό ανάμεσα σε Μητσοτάκη, Τσίπρα, Βελόπουλο

«Θα κάνουμε debate;» -To «πηγαδάκι» στο προεδρικό ανάμεσα σε Μητσοτάκη, Τσίπρα, Βελόπουλο

 Όταν οι κάμερες στο προεδρικό έκλεισαν, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA, ένας από τους διαλόγους που έγιναν ήταν ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Βελόπουλο.

Ο Αλέξης Τσίπρας απευθύνθηκε στον κ. Μητσοτάκη ρωτώντας τον «θα κάνουμε debate;», με τον πρόεδρο της ΝΔ να απαντά «δεν βλέπω τον λόγο». Ο κ. Τσίπρας, κατά το ίδιο ρεπορτάζ, επέμεινε θυμίζοντας στον κ. Μητσοτάκη τη δήλωσή του ότι θα γίνει debate μεταξύ των δυο μετά τις πρώτες εκλογές.

Ο διάλογος για το debate

Σύμφωνα με το MEGA, σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Βελόπουλος: Τώρα δηλαδή έχει ένα νόημα (σ.σ.: να γίνει debate) αλλά επειδή έχεις τον αέρα του νικητή δεν θέλεις
Μητσοτάκης: Γιατί το λες αυτό; Θα μου άρεσε
Βελόπουλος: Να σε δω…

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, οι πιθανότητες για νέο debate είναι λίγες, καθώς οι πολιτικοί αρχηγοί είναι λιγότεροι, με το ΜέΡΑ25 να μην μπαίνει στη Βουλή. Πηγές της ΝΔ αναφέρουν ότι και τα 5 κόμματα έχουν παρουσιάσει το πρόγραμμά τους, οι αρχηγοί τους συμμετείχαν στο debate και δεν υπάρχει ανάγκη για νέα τηλεμαχία, εφόσον δεν ακουστεί κάτι καινούργιο. Για νέο debate αναμένεται να ασκήσουν πιέσεις ο Αλέξης Τσίπρας, ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Κυριάκος Βελόπουλος και ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Δεν υπάρχει λόγος για debate, μίλησαν οι κάλπες»

Το ενδεχόμενο να γίνει debate των δυο απέκλεισε με δύο φράσεις ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης στον Alpha: «Νομίζω ότι αυτό το debate δεν έχει λόγο να γίνει, διότι πολύ απλά δεν νομίζω ότι υπάρχει ζήτημα για το ποιος θα είναι πρώτος. Άρα, νομίζω ότι σε αυτό το ερώτημα είμαι πολύ ειλικρινής, απάντησε η ίδια η ζωή, απάντησε η κάλπη μάλλον, δεν απάντησε η ζωή».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ