Ανδρουλάκης για το αποτέλεσμα των εκλογών: «Σήμερα το ΠΑΣΟΚ γίνεται ξανά πρωταγωνιστής»

Ανδρουλάκης για το αποτέλεσμα των εκλογών: «Σήμερα το ΠΑΣΟΚ γίνεται ξανά πρωταγωνιστής»

Πανηγυρικό ήταν το κλίμα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ μετά τα αποτελέσματα των εκλογών. Ο Νίκος Ανδρουλάκης αποθεώθηκε από τους συγκεντρωμένους κι έκανε λόγο για «μεγάλη νίκη της Δημοκρατικής Παράταξης».

«Ευχαριστώ όλους τους πολίτες για την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ, της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης. Ο μεγάλος νικητής των εκλογών είστε εσείς. Ο Ηλιος ανατέλλει, μαζί με την ελπίδα, την πρόοδο και την προοπτική για όλους τους Ελληνες. Νικητές είστε εσείς που αγωνιστήκατε απέναντι σε αυτούς που ήθελαν ένα μικρό, υποταγμένο ΠΑΣΟΚ», είπε αρχικά ο Νίκος Ανδρουλάκης και συνέχισε: «Σήμερα το ΠΑΣΟΚ ξαναγίνεται πρωταγωνιστής στο πολιτικό προσκήνιο.

Η ΝΔ τα τελευταία χρόνια αύξηση τις κοινωνικές ανισότητες, ήταν η κυβέρνηση των λίγων. Το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη αποδείχτηκε περιτύλιγμα υποκλοπών και διαφθοράς . Ο μόνος λόγος που δεν τα πλήρωσε είναι ο… χρυσός χορηγός που έχει ονοματεπώνυμο και λέγεται Αλέξης Τσίπρας», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Αυτή η παράταξη έχει χρέος να παλεύει γνήσια για τους πολλούς. Εμείς δεν θα τους απογοητεύσουμε. Είμαι η δημοκρατική παράταξη των αξιών, των αρχών, της Δημοκρατίας. Σήμερα έγινε το πρώτο μεγάλο βήμα για να τελειώσουμε με τη διχόνοια και την τοξικότητα», κατέληξε, εν μέσω αποθέωσης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ