Στα ύψη οι τιμές των καυσίμων: Πάνω από 2,1 ευρώ ανά λίτρο ο μέσος όρος πανελλαδικά για τη βενζίνη - «Ρεκόρ» στην Κάλυμνο με 2,5

Στα ύψη οι τιμές των καυσίμων: Πάνω από 2,1 ευρώ ανά λίτρο ο μέσος όρος πανελλαδικά για τη βενζίνη - «Ρεκόρ» στην Κάλυμνο με 2,5

Στα ύψη έχουν φτάσει πλέον οι τιμές των καυσίμων κίνησης, καθώς σε αρκετές περιοχές της χώρας έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τα 2 ευρώ, ενώ στην Κάλυμνο η τιμή της βενζίνης έφτασε μέχρι και 2,50 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πανελλαδικά η μέση τιμή της αμόλυβδης είναι στα 2,168 ευρώ ανά λίτρο, ενώ για το πετρέλαιο κίνησης η τιμή διαμορφώνεται στα 1,909 ευρώ ανά λίτρο.

«Να μπουν όρια»

«Είναι πολύ λιγότερη η βενζίνη που χρησιμοποιώ πια. Είναι πολύ ακριβή, δεν ξέρουμε που θα φτάσει. Ελπίζουμε να μπούνε κάποια μέτρα και όρια», δηλώνουν χαρακτηριστικά πολίτες σε ρεπορτάζ του Mega.

Η Μαρία Ζάγκα, πρόεδρος της Ένωσης Βενζινοπώλων Αττικής , τόνισε από τη μεριά της πως «πλέον οι οδηγοί βάζουν βενζίνη έως 20 ευρώ». «Εμείς με το πλαφόν έχουμε συμμορφωθεί. Όταν έχουμε περιόδους μεγάλης ακρίβειας, το λαθρεμπόριο κάνει πάρτι. Το φαινομενικά φθηνό είναι πανάκριβο», συμπλήρωσε.

«Παγίδες»

Η κ. Ζάγκα σημείωσε πως οι πολίτες πολλές φορές προτιμούν τα πρατήρια με χαμηλότερη τιμή βενζίνης, το οποίο όμως «ενέχει παγίδες». Τόνισε μάλιστα πως εκείνο που επιθυμεί είναι «οι πολίτες να εξυπηρετούνται και όχι να εξαπατώνται».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS