Βίντεο από την πλημμυρισμένη Χερσώνα: Συνεργείο του BBC εγκαταλείπει, καθώς ακούγονται βομβαρδισμοί

Βίντεο από την πλημμυρισμένη Χερσώνα: Συνεργείο του BBC εγκαταλείπει, καθώς ακούγονται βομβαρδισμοί

Μετά την επίθεση σε στο γιγάντιο φράγμα υπό ρωσική κατοχή που οδήγησε σε καταστροφικές πλημμύρες σε δεκάδες χωριά, η Ουκρανία βρισκόταν στη διαδικασία εκκένωσης χιλιάδων πολιτών σήμερα.

Η καταστροφή του φράγματος Nova Kakhvovka στον ποταμό Δνείπερο πλημμύρισε ένα μεγάλο μέρος της γραμμής του μετώπου στην περιοχή της Χερσώνα. Οι ουκρανικές αρχές δήλωσαν ότι 17.000 άνθρωποι απομακρύνθηκαν και συνολικά 24 χωριά έχουν πλημμυρίσει.

Οι κάτοικοι στη νότια Ουκρανία προετοιμάζονται για μια δεύτερη ημέρα διόγκωσης των πλημμυρικών υδάτων, ενώ υπάρχουν φόβοι για ανείπωτη ανθρωπιστική και περιβαλλοντική καταστροφή.

Σε βίντεο, που κάνει τον γύρο του κόσμου, δημοσιογράφοι του BBC μιλούν με κατοίκους στην Χερσώνα προτού ακουστεί μια εκκωφαντική έκρηξη. Οι κάτοικοι σκύβουν και η κάμερα τραντάζεται, καθώς ο εικονολήπτης και το υπόλοιπο συνεργείο προσπαθούν να διαφύγουν με ασφάλεια, πηδώντας σε ένα όχημα καθώς οι βομβαρδισμοί συνεχίζονται.

Δείτε βίντεο:

Στο τέλος του βίντεο, ένας άντρας που βρίσκεται ξαπλωμένος στο δρόμο, παίρνοντας θέση κάλυψης από ενδεχόμενα πυρά αλλά σηκώνεται στα πόδια του για να εγκαταλείψει το οδόστρωμα τη στιγμή που το συνεργείο του BBC επιταχύνει με το αυτοκίνητο για να διαφύγει.


Δείτε βίντεο:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ