Τραγωδία στην Αυστραλία: Σύγκρουση δύο ελικοπτέρων - Τέσσερις νεκροί και 13 τραυματίες

Τραγωδία στην Αυστραλία: Σύγκρουση δύο ελικοπτέρων - Τέσσερις νεκροί και 13 τραυματίες

Μια απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε στην Αυστραλία. Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και τρεις ακόμη νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση μετά την σύγκρουση 2 ελικοπτέρων στην πολιτεία Κουίνσλαντ. Οι ανακριτικές αρχές της χώρας ψάχνουν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Ο πιλότος αυτού του ελικοπτέρου με δυσκολία προσπαθούσε να το πιλοτάρει. Μόλις έχει συγκρουστεί με ένα άλλο ελικόπτερο και προσπαθούσε να το προσγειώσει με ασφάλεια.

Πλάνα που δόθηκαν στην δημοσιότητα από το «9News», δείχνουν τα δευτερόλεπτα λίγο πριν την σύγκρουση. Το ένα ελικόπτερο έχει ήδη ξεκινήσει την απογείωσή του, ενώ ένα δεύτερο ελικόπτερο πετά σε μεγαλύτερο ύψος έχοντας καθοδική πορεία καθώς προσπαθεί να προσγειωθεί.

Το δυστύχημα, που κόστισε τη ζωή σε 4 ανθρώπους και είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματιστούν άλλοι 13 από τους οποίους 3 παλεύουν για τη ζωή τους, φαίνεται πως συνέβη όταν, το ένα ελικόπτερο απογειωνόταν και το άλλο βρισκόταν σε διαδικασία προσγείωσης.

Λουόμενοι και άνθρωποι που έκαναν τζετ σκι έσπευσαν να βοηθήσουν.

Την στιγμή της σύγκρουσης, το θεματικό πάρκο ήταν γεμάτο κόσμο λόγω της χριστουγεννιάτικης περιόδου που διανύουμε. Οι αρχές λένε ότι υπάρχουν πολλοί μάρτυρες που θα βοηθήσουν στο να ενωθούν τα κομμάτια του παζλ.

Οι ανακριτικές αρχές της Υπηρεσίας Αντιμετώπισης Εκτάκτων Καταστάσεων ερευνούν τα αίτια του πολύνεκρου αεροπορικού δυστυχήματος.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ