Τραγωδία στην Τουρκία: Επτά νεκροί από έκρηξη σε εστιατόριο στο Αϊδίνι

Τραγωδία στην Τουρκία: Επτά νεκροί από έκρηξη σε εστιατόριο στο Αϊδίνι

Επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν σε έκρηξη που σημειώθηκε σε εστιατόριο στο Αϊδίνιο της Τουρκίας στις 15:15 σήμερα.

Σύμφωνα με την έκτακτη είδηση, ο κυβερνήτης του Αϊδινίου, Χουσεΐν Ακσόι, δήλωσε ότι 7 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την έκρηξη που σημειώθηκε σε εστιατόριο στην περιοχή Ναζιλί, μεταξύ των οποίων 3 παιδιά, ενώ τραυματίστηκαν 5 άτομα, εκ των οποίων ο ένας σοβαρά. Αναφορές τουρκικών ΜΜΕ τονίζουν ότι δύο άνθρωποι πήδηξαν από τον δεύτερο όροφο για να γλιτώσουν από τις φλόγες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες τουρκικών ΜΜΕ, η έκρηξη σημειώθηκε σε κατάστημα ντονέρ στο Uzun Carsi, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Οι πολίτες της περιοχής που άκουσαν την έκρηξη ανέφεραν την κατάσταση στις Αρχές. Με την ειδοποίηση, πολλά πυροσβεστικά, υγειονομικά και αστυνομικά συνεργεία εστάλησαν στην περιοχή. 

Για την κατάσβεση της φωτιάς στο εστιατόριο επενέβησαν ομάδες της Πυροσβεστικής του Μητροπολιτικού Δήμου Αϊδινίου, που ήρθαν στην περιοχή άμεσα. Ενώ οι φλόγες τέθηκαν υπό έλεγχο, έγινε γνωστό ότι από τη φωτιά υπάρχουν νεκροί και τραυματίες.

Εργαζόμενοι ανέφεραν πως αισθάνθηκαν μια περίεργη μυρωδιά λίγο πριν από την έκρηξη, η οποία σημειώθηκε σε σωλήνα της εγκατάστασης υγραερίου του εστιατορίου, την ώρα που γινόταν επιθεώρησή του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ