Σεισμός στην Τουρκία: Ένα 7χρονο αγόρι διασώθηκε μετά από 70 ώρες -«Έχω σχολείο αύριο», τα πρώτα λόγια του
Διασώθηκε ένα 7χρονο αγόρι έπειτα από 70 ώρες στα συντρίμμια, μετά τον σεισμό στην Τουρκία

Σεισμός στην Τουρκία: Ένα 7χρονο αγόρι διασώθηκε μετά από 70 ώρες -«Έχω σχολείο αύριο», τα πρώτα λόγια του

Συνεχίζονται οι αγωνιώδεις προσπάθειες των διασωστών προκειμένου να εντοπίσουν ζωντανούς κάτω από τα συντρίμμια, τρεις μέρες μετά τον φονικό σεισμό στην Τουρκία.

Οι διασώστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν ένα ακόμα παιδί που βρισκόταν κάτω από τα ερείπια. Ο 7χρονος Αχμέτ Ερντέμ ανασύρθηκε ζωντανός από τα συντρίμμια κτιρίου στην πόλη Αντιγιαμάν, 70 ώρες μετά τον σεισμό των 7,8 Ρίχτερ.

Μάλιστα, στο βίντεο από τη διάσωση του 7χρονου που είχε εγκλωβιστεί σε συγκρότημα κατοικιών, το μικρό αγόρι φαίνεται να ζητάει τσίχλα.

«Έχω σχολείο αύριο»

«Θα σου δώσουμε τσίχλα, Αχμέτ. Έχουμε ήδη έτοιμο και ψωμί με σοκολάτα. Έλα Αχμέτ μου, έλα αγόρι μου», ακούγονται να του λένε οι διασώστες. Σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης, οι πρώτες λέξεις του 7χρονου όταν βγήκε από τα συντρίμμια ήταν «έχω σχολείο αύριο».

Τα πλάνα από τη διάσωση του 7χρονου μετά τον σεισμό στην Τουρκία αναδημοσίευσε και ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών της Τουρκίας.

Δείτε το tweet του Τούρκου υπουργού Μεταφορών

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ