Πιλότος πέθανε στην τουαλέτα αεροπλάνου εν ώρα πτήσης -Οι συγκυβερνήτες έκαναν αναγκαστική προσγείωση

Πιλότος πέθανε στην τουαλέτα αεροπλάνου εν ώρα πτήσης -Οι συγκυβερνήτες έκαναν αναγκαστική προσγείωση

Τον χειρότερο εφιάλτη τους μπορεί να έζησαν οι επιβάτες πτήσεις από το Μαϊάμι στη Χιλή, όταν ο πιλότος του αεροσκάφους κατέρρευσε και πέθανε στην τουαλέτα, με αποτέλεσμα να γίνει αναγκαστική προσγείωση.

Ο 56χρονος Ιβάν Αντόρ, ήταν ο κυβερνήτης της πτήσεις της Latam Arilines με προορισμό το Σαντιάγο, όταν γύρω στις 11 το βράδυ, υπέστη καρδιακή ανακοπή, σύμφωνα με την The Sun.

Οι δύο συγκυβερνήτες του προχώρησαν σε αναγκαστική προσγείωση στο διεθνές αεροδρόμιο Τοκουμεν στην πόλη του Παναμά, με μία νοσοκόμα και δύο γιατρούς στο αεροσκάφος να σπεύδουν να σώσουν τον πιλότο, ανέφερε η βρετανική εφημερίδα.

«Δυστυχώς, δεν είχαμε τα απαραίτητα ή επαρκή μέσα για να του κάνουμε ανάνηψη» δήλωσες η νοσοκόμα. «Η Latam πρέπει να βελτιώσει το θέμα του πρωτοκόλλου σε περιπτώσεις επειγόντων περιστατικών υγείας και ιατρικών περιστατικών όπως αυτό».

Ο πιλότος κατέρρευσε 40 λεπτά μετά την απογείωση

Ένας επιβάτης δήλωσε πως ένας από τους συγκυβερνήτες ρώτησε εάν υπήρχαν γιατροί στο αεροπλάνο περίπου 40 λεπτά μετά την απογείωση. «Μας είπαν ότι θα προσγειωνόμασταν επειδή ο πιλότος δεν ήταν καλά στην υγεία του και όταν φτάσαμε, μας ζήτησαν να εκκενώσουμε το αεροπλάνο επειδή η κατάσταση είχε επιδεινωθεί» δήλωσε ο επιβάτης, ο οποίος δεν κατονομάστηκε.

Οι επιβάτες έμειναν σε ξενοδοχεία στην πόλη του Παναμά και η πτήση συνεχίστηκε την επόμενη μέρα.

«Κατά τη διάρκεια της πτήσης ακολουθήθηκαν όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα για τη διασφάλιση της ζωής του πιλότου. Δυστυχώς, μετά την προσγείωση και τη λήψη περαιτέρω ιατρικής βοήθειας, ο πιλότος απεβίωσε» δήλωσε η αεροπορική εταιρεία στην εφημερίδα The New York Post. «Ο όμιλος Latam είναι βαθιά θλιμμένος από αυτό το γεγονός και δράττεται της ευκαιρίας να εκφράσει τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του υπαλλήλου μας».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ