Παραλήρημα Ερντογάν κατά της Eurovision: Ενθαρρύνει την εξουδετέρωση των φύλων -Δεν συναντάς φυσιολογικό άτομο

Παραλήρημα Ερντογάν κατά της Eurovision: Ενθαρρύνει την εξουδετέρωση των φύλων -Δεν συναντάς φυσιολογικό άτομο

«Πυρά» προς την Eurovision εξαπέλυσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατηγορώντας τον διαγωνισμό ότι ενθαρρύνει την «εξουδετέρωση των φύλων» και απειλεί την παραδοσιακή οικογένεια.

Σε ομιλία του μετά από συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ο Τούρκος πρόεδρος χαρακτήρισε τους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό ως «δούρειους ίππους της κοινωνικής διαφθοράς» και δήλωσε ότι η κυβέρνησή του είχε δίκιο που κρατά την Τουρκία εκτός Eurovision από το 2012.

nikitis eurovision 2024 petalouditsa

Ερντογάν: Αδύνατο να συναντήσεις ένα φυσιολογικό άτομο στην Eurovision

Σύμφωνα με το AP, επρόκειτο για μια πρωτοφανής αναφορά στο Nemo, που κέρδισε τον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

«Σε τέτοιες εκδηλώσεις, έχει γίνει αδύνατο να συναντήσεις ένα φυσιολογικό άτομο», συνέχισε ο Ερντογάν. «Είναι κατανοητό ότι πήραμε τη σωστή απόφαση κρατώντας την Τουρκία εκτός αυτού του επαίσχυντου διαγωνισμού τα τελευταία 12 χρόνια», είπε.

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του, ο Τούρκος πρόεδρος αναφέρθηκε στην σοβαρή μείωση των των ποσοστών γεννήσεων στην Τουρκία, χαρακτηρίζοντάς την ως «υπαρξιακή απειλή» και «καταστροφή» για τη χώρα.

Την περασμένη εβδομάδα, το Κρατικό Στατιστικό Ινστιτούτο της Τουρκίας ανακοίνωσε ότι το ποσοστό γεννήσεων στη χώρα το 2023 είχε μειωθεί σε 1,51 παιδιά ανά γυναίκα. Ο Ερντογάν καλεί εδώ και καιρό τις οικογένειες να έχουν τουλάχιστον τρία παιδιά.

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ