Μίκαελ Σουμάχερ: Στο στόχαστρο εκβιαστών η οικογένειά του - Δύο συλλήψεις στη Γερμανία

Μίκαελ Σουμάχερ: Στο στόχαστρο εκβιαστών η οικογένειά του - Δύο συλλήψεις στη Γερμανία

Η οικογένεια του διάσημου οδηγού της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ, βρέθηκε στο επίκεντρο μιας υπόθεσης εκβιασμού, που οδήγησε στη σύλληψη δύο ανδρών στις 19 Ιουνίου από τις γερμανικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες από διεθνή μέσα ενημέρωσης, οι συλληφθέντες είναι ένας 53χρονος άνδρας και ο 30χρονος γιος του, και οι δύο από το Βούπερταλ της Γερμανίας. Οι δύο άνδρες κατηγορούνται για απόπειρα εκβιασμού της οικογένειας του Μίκαελ Σουμάχερ, απειλώντας να δημοσιοποιήσουν ευαίσθητα έγγραφα εάν δεν λάμβαναν χρηματικό ποσό.

Οι εκβιαστές φέρονται να πλησίασαν συνεργάτες της οικογένειας Σουμάχερ, απαιτώντας χρήματα για να μην αποκαλύψουν έγγραφα που είχαν στην κατοχή τους και που η οικογένεια δεν θα ήθελε να γίνουν δημόσια. Για να αποδείξουν τη σοβαρότητα της απειλής τους, οι δύο άνδρες απέστειλαν δείγματα των εγγράφων αυτών, τα οποία όμως δεν έχει γίνει γνωστό τι περιείχαν.

Οι γερμανικές αρχές προχώρησαν άμεσα στη σύλληψή τους, και πλέον οι δύο κατηγορούμενοι βρίσκονται αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη. "Εάν καταδικαστούν, αντιμετωπίζουν πρόστιμο ή ποινή φυλάκισης έως και πέντε ετών", δήλωσε ο επικεφαλής εισαγγελέας, Wolf-Tilman Baumert, σύμφωνα με το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων dpa.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ