Μεσανατολικό: Συγκλονιστικό βίντεο με την απελευθέρωση ομήρων της Χαμάς από τον IDF

Μεσανατολικό: Συγκλονιστικό βίντεο με την απελευθέρωση ομήρων της Χαμάς από τον IDF

Τη συγκλονιστική στιγμή που οι ειδικές δυνάμεις του IDF εισβάλουν σε κτίριο και απελευθερώνουν ομήρους της Χαμάς κατέγραψαν σε βίντεο στελέχη του ισραηλινού στρατού, στέλνοντας το μήνυμα ότι η ελπίδα για τους υπόλοιπους ομήρους παραμένει ζωντανή και ότι η προσπάθεια απελευθέρωσης θα συνεχιστει έως το τέλος.

Στο βίντεο διακρίνονται οι Ισραηλινοί στρατιώτες που εισβάλουν στα δωμάτια, όπου κρατούνται οι τρεις από τους τέσσερις ομήρους που απελευθερώθηκαν τα τελευταία 24ωρα μετά από συντονισμένη επιχείρηση.

Μεσανατολικό: Η Ουάσινγκτον εξετάζει μονομερείς συνομιλίες με τη Χαμάς για την απελευθέρωση πέντε Αμερικανών ομήρων

Στο μεταξύ αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου εξετάζουν το ενδεχόμενο να διαπραγματευτούν με τη Χαμάς μια μονομερή συμφωνία για την απελευθέρωση πέντε Αμερικανών ομήρων που κρατούνται στη Γάζα.

Οι «σκέψεις» των Αμερικανών αφορά μόνο στην περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία για κατάπαυση του πυρός.

Δεν είναι σαφές τι θα μπορούσαν να προσφέρουν οι ΗΠΑ στη Χαμάς ως αντάλλαγμα, σύμφωνα με το αμερικανικό ειδησεογραφικό τηλεοπτικό δίκτυο, που επικαλείται δύο νυν και δύο πρώην αξιωματούχους των ΗΠΑ.

Οι ΗΠΑ αναφέρουν ότι η Χαμάς κρατά πέντε Αμερικανούς που πιάστηκαν όμηροι κατά την αιματηρή εισβολή την 7η Οκτωβρίου στο Ισραήλ, η οποία ώθησε το εβραϊκό κράτος να κηρύξει πόλεμο κατά του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος. Αξιωματούχοι ελπίζουν να ανακτήσουν τα πτώματα άλλων τριών Αμερικανών που σκοτώθηκαν εκείνη την ημέρα.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ