Μακελειό στο Μέιν: Εντείνεται η ανησυχία, άφαντος ο ένοπλος που άφησε πίσω του 18 νεκρούς

Μακελειό στο Μέιν: Εντείνεται η ανησυχία, άφαντος ο ένοπλος που άφησε πίσω του 18 νεκρούς

Στους 18 ανέρχονται οι νεκροί από το μακελειό που σημειώθηκε στην πόλη Λιούιστον στο Μέιν, ενώ άλλα 13 άτομα τραυματίστηκαν.

Ένοπλος άνοιξε πυρ σε αίθουσα μπόουλινγκ και σε εστιατόριο της πόλης Λιούιστον στο Μέιν. Πρόκειται για μια μεγάλη οικιστική και βιομηχανική περιοχή με δύο νοσοκομεία. Ουσιαστικά πρόκειται για μια εργατούπολη, με μέσο οικογενειακό εισόδημα περίπου 48.000$. Το 16% του πληθυσμού ζει σε συνθήκες φτώχειας, σύμφωνα με την απογραφή των ΗΠΑ, όπως αναφέρει το CNN.

Μακελειό στο Μέιν: Οι Αρχές συνεχίζουν το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη

Οι Αρχές συνεχίζουν το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, του 40χρονου Ρόμπερτ Καρντ, σε βάρος του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για οκτώ δολοφονίες. Θα πρέπει να θεωρείται οπλισμένος και επικίνδυνος, σύμφωνα με την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το CNN, ομάδα του FBI έκανε έρευνα στην τελευταία γνωστή διεύθυνση του υπόπτου.

Ο 40χρονος είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής πυροβόλων όπλων και μέλος των Εφέδρων του Στρατού των ΗΠΑ.

Στις έρευνες συμμετέχουν τεθωρακισμένα οχήματα του στρατού μαζί με σχεδόν όλη τη δύναμη της αστυνομίας του Μέιν. Επίσης, το FBI έχει στείλει στην περιοχή δεκάδες πράκτορες και εμπειρογνώμονες για να βοηθήσουν την τοπική και την πολιτειακή αστυνομία που ηγείται της έρευνας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ