Οι ηγέτες της G7 τρολάρουν τον Βλαντιμίρ Πούτιν για τη φωτό που έκανε γυμνόστηθος ιππασία [βίντεο]

Οι ηγέτες της G7 τρολάρουν τον Βλαντιμίρ Πούτιν για τη φωτό που έκανε γυμνόστηθος ιππασία [βίντεο]

Ο Βρετανός πρωθυπουργός, ο Καναδός Τζάστιν Τριντό και η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Ούρτσουλα φον ντερ Λάιεν, χλεύασαν τον Ρώσο ηγέτη καθώς κάθισαν χθες για την έναρξη των συνομιλίων στη Βαυαρία, αστειευόμενοι σχετικά με το ένα θα έπρεπε να βγάλουν τα σακάκια και να μείνουν με τα πουκάμισα ή να βγάλουν ακόμη κι αυτά.

«Φοράμε τα σακάκια ή τα βγάζουμε;»: Το τρολάρισμα των ηγετών της G7 στον Πούτιν

«Φοράμε τα σακάκια; Ή τα βγάζουμε; Βγάζουμε μήπως τα παλτό μας;» ρώτησε ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον καθώς έπαιρνε τη θέση του στο τραπέζι στο γραφικό κάστρο Ελμάου της Βαυαρίας, όπου ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς φιλοξενούσε την Σύνοδο Κορυφής των επτά ισχυρών δημοκρατιών.

Οι ηγέτες – από τη Βρετανία, τον Καναδά, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ιαπωνία, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρωπαϊκή Ένωση, αναλογίστηκαν λίγο το δίλημμα.

Όταν ο Τζάστιν Τριντό πρότεινε να περιμένουν μέχρι να βγει η επίσημη φωτογραφία παρά τη ζέστη που επικρατούσε στην αίθουσα, ο Μπόρις Τζόνσον αστειεύτηκε: «Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε πιο σκληροί από τον Πούτιν», με τον Τριντό να προσθέτει: «Πρέπει να κάνουμε εκείνη την επίδειξη με την ιππασία με γυμνό στήθος».

Στην συνέχεια, ο Τζόνσον ακούγεται στο βίντεο να λέει: «Πρέπει να τους δείξουμε τους κοιλιακούς μας» με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν να παρεμβαίνει λέγοντας: «Η ιππασία είναι η καλύτερη».

Τελικά, οι ηγέτες της G7 πόζαραν – με τα σακάκια τους -για φωτογραφίες πριν οι δημοσιογράφοι απομακρυνθούν από την αίθουσα, αφήνοντας την ενδυματολογική συζήτηση πίσω από τις κλειστές πόρτες.

 

vladimir putin gimnostithos ippasia.jpgΗ περιβόητη φωτογραφία του γυμνόστηθου Πούτιν

Όσο για την περιβόητη φωτογραφία στην οποία αναφέρονταν οι ηγέτες της G7, ήταν μία που τραβήχτηκε το 2009 και έδειχνε τον Βλαντιμίρ Πούτιν να ιππεύει ένα άλογο χωρίς μπλούζα, με χρυσή αλυσίδα στο λαιμό και γυαλιά ηλίου.

Ο Πούτιν έχει φωτογραφηθεί πολλές φορές χωρίς το πουκάμισό του. Το 2018 υπερασπίστηκε την επιλογή του να φωτογραφίζεται γυμνόστηθος, σε Αυστραλούς δημοσιογράφους, λέγοντας ότι «δεν έχει ανάγκη να κρύβεται». «Όταν είμαι σε διακοπές, δεν βλέπω καμία ανάγκη να κρύβομαι πίσω από τους θάμνους και δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό» είχε δηλώσει τότε ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ