Φρίκη στη Ρωσία: Ιερέας σκότωσε και αποκεφάλισε τη γυναίκα του μπροστά στην κόρη τους

Φρίκη στη Ρωσία: Ιερέας σκότωσε και αποκεφάλισε τη γυναίκα του μπροστά στην κόρη τους

Σοκ προκάλεσε στην κοινή γνώμη της Ρωσίας η είδηση της άγριας δολοφονίας μιας 44χρονης από τον ιερέα σύζυγό της μπροστά στα μάτια της τρομοκρατημένης οκτάχρονης κόρης τους.

Η αστυνομία συνέλαβε τον 40χρονο ιερέα Μιχαήλ Ζουμπάρεφ μετά τον φόνο και τον αποκεφαλισμό της γυναίκας του, Βικτόρια Ζουμπάρεβα, το κεφάλι της οποίας βρέθηκε στον καταψύκτη της οικογένειας, σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ.

Η κόρη τους και ο 17χρονος γιος τους Ντανιίλ διακομίστηκαν στο νοσοκομείο του Νιζνεκάμσκ της περιοχής Ταταρστάν της Ρωσίας, όπου δέχονται ψυχολογική υποστήριξη μετά τη δολοφονία της μητέρας τους.

sizigos ierea.jpg

Σε κύκλο η Βικτόρια Ζουμπάρεβα, την οποία δολοφόνησε ο ιερέας σύζυγός της

Ενορίτες είχαν παραπονεθεί, σύμφωνα με τη Daily Mail για την «παράξενη» συμπεριφορά του ιερέα, τον οποίο η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία είχε θέσει σε αργία πριν από μερικές εβδομάδες.

Ενορίτες είχαν παραπονεθεί για την «παράξενη» συμπεριφορά του ιερέα, τον οποίο η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία είχε θέσει σε αργία πριν από μερικές εβδομάδες.
Πηγές από την αστυνομία ανέφεραν ότι ο Ζουμπάρεφ έκοψε με μαχαίρι το λαιμό της γυναίκας του, στη συνέχεια διαμέλισε τη σορό τους και καλυμμένος με αίματα «άρχισε να προσεύχεται» καλώντας την κόρη του να κάνει το ίδιο.

Η οκτάχρονη ήταν που τηλεφώνησε στον μεγαλύτερο αδελφό της και του ζήτησε να γυρίσει γρήγορα στο σπίτι, όπου έφθασε λίγο αργότερα. Σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ ο ιερέας τοποθέτησε το κομμένο κεφάλι της συζύγου του στον καταψύκτη, όπου το βρήκε η κόρη τους. Ο Ζουμπάρεφ καταγόταν από την περιοχή του Μουρμάνσκ της Ρωσίας. Αποφοίτησε από τη Θεολογική Σχολή της Μόσχας το 2010 και είχε εργαστεί στο παρελθόν ως ιερέας σε φυλακή. Ο ιερέας αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να του επιβληθεί ποινή ισόβιας κάθειρξης.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ