Ένας νεκρός και 30 τραυματίες από αναταράξεις σε πτήση από το Λονδίνο στη Σιγκαπούρη

Ένας νεκρός και 30 τραυματίες από αναταράξεις σε πτήση από το Λονδίνο στη Σιγκαπούρη

Ένας επιβάτης σκοτώθηκε και περισσότεροι από 30 τραυματίστηκαν σε πτήση της Singapore Airlines από το Λονδίνο προς τη Σιγκαπούρη, έπειτα από σοβαρές αναταράξεις.

Το Boeing 777-300ER με προορισμό τη Σιγκαπούρη προσγειώθηκε τελικά στην Μπανγκόκ.

Το αεροσκάφος μετέφερε συνολικά 211 επιβάτες και 18 μέλη του πληρώματος, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αεροπορική εταιρεία.

«Η Singapore Airlines εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος», τονίζεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.

Η Singapore Airlines δήλωσε ακόμα, σύμφωνα με το Skynews, ότι «συνεργάζεται με τις τοπικές Αρχές της Ταϊλάνδης για την παροχή της απαραίτητης ιατρικής βοήθειας» και ότι στέλνει μια ομάδα στην Μπανγκόκ για την παροχή πρόσθετης βοήθειας.

«Προτεραιότητά μας είναι να παράσχουμε κάθε δυνατή βοήθεια σε όλους τους επιβάτες και το πλήρωμα που επέβαιναν στο αεροσκάφος», προσθέτουν.

Βίντεο ντοκουμέντο μέσα από το σκάφος που δημοσιεύει το Sky News

Το αεροσκάφος, λόγω των αναταράξεων, έχασε 6.000 πόδια μέσα σε τέσσερα λεπτά.

Βίντεο ντοκουμέντο μέσα από το σκάφος που δημοσιεύει το Sky News δείχνει τις στιγμές αγωνίας για τους επιβάτες και το πλήρωμα της πτήσης, αλλά και τη σφοδρότητα των αναταράξεων.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ