Έλον Μασκ: Έρχεται... συνδομή $20 ανά μήνα στην υπηρεσία Twitter Blue

Έλον Μασκ: Έρχεται... συνδομή $20 ανά μήνα στην υπηρεσία Twitter Blue

Μετά την εξαγορά του Twitter από τον Έλον Μασκ αντί 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων, το νέο αφεντικό του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης -που αυτοαποκαλείται πλέον «Chief Twit»- ετοιμάζει πλάνα για… συνδρομή, χρεώνοντας τους χρήστες για την επαλήθευση των λογαριασμών τους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του «The Verge» και του «Business Insider», τα στελέχη του Twitter πέρασαν το Σαββατοκύριακο συζητώντας μια πιθανή αλλαγή στην πλατφόρμα, η οποία θα αναγκάζει τους χρήστες να πληρώνουν για να εγγραφούν στο Twitter Blue αλλιώς θα χάνουν τη σήμανσή τους.

Η υπηρεσία Twitter Blue, με μηνιαία συνδρομή ύψους 4,99 $, κυκλοφόρησε πέρυσι ως premium υπηρεσία της πλατφόρμας, δίνοντας στους χρήστες πρόσβαση σε νέες δυνατότητες όπως προσαρμόσιμα εικονίδια εφαρμογών, δυνατότητα αναίρεσης ή προσθήκης σελιδοδείκτη tweets και μια «λειτουργία ανάγνωσης» για πιο εύκολη προβολή μεγάλων νημάτων αναρτήσεων. Μια συνδρομή σε επίπεδο επαλήθευσης μπορεί να φτάσει να κοστίζει έως και 19,99$ ανά μήνα, σύμφωνα το «The Verge».

Προς το παρόν η υπηρεσία Twitter Blue διατίθεται μόνο στις ΗΠΑ, στον Καναδά, στην Αυστραλία και στη Νέα Ζηλανδία. Σε περίπτωση που το Twitter καθιερώσει την εν λόγω χρέωση, θα είναι η πρώτη μεγάλη αμερικανική εφαρμογή κοινωνικών μέσων που θα προχωρήσει σε τέτοια κίνηση, καθώς οι περισσότερες πλατφόρμες προσφέρουν τη ανάλογες δυνατότητες δωρεάν.

Σύμφωνα με το «The Verge», ο Μασκ φέρεται να είπε στους υπαλλήλους που εργάζονται στο project ότι θα απολυθούν εάν το νέο χαρακτηριστικό δεν κυκλοφορήσει μέχρι τις 7 Νοεμβρίου.

Οι υπάρχοντες επαληθευμένοι λογαριασμοί φέρεται να έχουν 90 ημέρες για να εγγραφούν στο Twitter Blue και θα χάσουν τη σήμανσή τους μετά από αυτό, εάν δεν το κάνουν.

Νωρίτερα, ο Μασκ έγραψε στο Twitter ότι «η όλη διαδικασία επαλήθευσης ανανεώνεται αυτή τη στιγμή», αλλά δεν επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε αναφορές για μετάβαση σε μοντέλο επί πληρωμή.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS