Έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: Διεθνές σήμα από την Interpol για ύποπτο – Πιθανόν να διέφυγε στη Βουλγαρία μέσω Ελλάδας

Έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: Διεθνές σήμα από την Interpol για ύποπτο – Πιθανόν να διέφυγε στη Βουλγαρία μέσω Ελλάδας

Σήμα προς τις γειτονικές προς την Τουρκία χώρες εξέδωσε η Interpol όσον αφορά έναν ύποπτο για τη φονική έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη.

Σύμφωνα με το σήμα της Interpol, άτομο που φέρεται να έχει εμπλοκή στην έκρηξη που οδήγησε στο λουτρό αίματος στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται στη Βουλγαρία και εξέδωσε σήμα στις γειτονικές χώρες, ανάμεσά τους και στην Ελλάδα, ώστε να συλληφθεί στην περίπτωση που περάσει τα σύνορα.

Έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη από την ΕΛ.ΑΣ., μετά την ενημέρωση της Interpol, και οι Αρχές ψάχνουν να εντοπίσουν το πιθανό δρομολόγιο που μπορεί να ακολούθησε ο ύποπτος που φέρεται να εμπλέκεται στη βομβιστική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πέρασε από την Τουρκία στην Ελλάδα και διέφυγε στη Βουλγαρία.

Την ίδια ώρα η Τουρκία θρηνεί έξι ανθρώπους από την έκρηξη που σημειώθηκε χθες Κυριακή στην Κωνσταντινούπολη, με τις αρχές να προχωρούν στη σύλληψη της βασικής υπόπτου για τη βομβιστική επίθεση.

Σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών της Τουρκίας, Σουλεϊμάν Σοϊλού, από την έκρηξη έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, όλοι γεννημένοι στην Τουρκία, οι οποίοι προέρχονται από τρεις οικογένειες. Ειδικότερα, σκοτώθηκαν ένας πατέρας, ο Yusuf Meydan, με τη μικρή κόρη του, Ecrin Meydan.

Επίσης μια μητέρα, η Arzu Ozsoy, με τη 15χρονη κόρη της, Yagmur Ucar, και ένα παντρεμένο ζευγάρι που ήταν γονείς ενός μικρού παιδιού, οι Adem Topkara και Mukaddes Elif Topkara.

Η έκρηξη έγινε στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης, στη Λεωφόρο Ιστικλάλ, τον πασίγνωστο πεζόδρομο που ήταν γεμάτος κόσμο. Οι τραυματίες ανέρχονται σε 81 και οι συλλήψεις σε 22, συμπεριλαμβανομένης και της γυναίκας που τοποθέτησε τη βόμβα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ