Ντόναλντ Τραμπ: Μπροστά στις δημοσκοπήσεις ο πρώην πρόεδρος παρά τις δικαστικές του περιπέτειες

Ντόναλντ Τραμπ: Μπροστά στις δημοσκοπήσεις ο πρώην πρόεδρος παρά τις δικαστικές του περιπέτειες

Ο Ντόναλντ Τραμπ συνεχίζει να προηγείται των υπόλοιπων υποψηφίων στις δημοσκοπήσεις, παρόλο που αντιμετωπίζει 37 κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της απόκρυψης απόρρητων εγγράφων και της συνωμοσίας για παρεμπόδιση της δικαιοσύνης.

Συγκεκριμένα, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ δείχνει να έχει αυτήν τη στιγμή την υποστήριξη του 61% των Ρεπουμπλικανών ψηφοφόρων, σε σύγκριση με τον Ρον ΝτεΣάντις, τον κύριο αντίπαλο του κόμματος για τις προεδρικές εκλογές του 2024, ο οποίος συγκεντρώνει το 23% των ψήφων, σύμφωνα με δημοσκόπηση του “CBS News” και τον ερευνητικό οργανισμό YouGov.

Τι απαντούν οι ψηφοφόροι σε περίπτωση που καταδικαστεί

Ο γερουσιαστής της Νότιας Καρολίνας Τιμ Σκοτ και ο πρώην αντιπρόεδρος Μάικ Πενς έλαβαν έκαστος το 4% των ψήφων, ενώ η υποψήφια Νίκι Χέιλι συγκέντρωσε το 3% της εμπιστοσύνης των Ρεπουμπλικανών ψηφοφόρων, σύμφωνα με την εφημερίδα «Hill».

Όσον αφορά στο τι θα γίνει στο ενδεχόμενο ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος να καταδικαστεί από το ομοσπονδιακό δικαστήριο, οι Ρεπουμπλικάνοι ψηφοφόροι απάντησαν σε ποσοστό 80% ότι θα έπρεπε οπωσδήποτε να γίνει πρόεδρο.

Συνολικά 1.798 άτομα συμμετείχαν στην έρευνα που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 9 και 10 Ιουνίου, αφού ανακοινώθηκε ότι είχε κατατεθεί το ομοσπονδιακό κατηγορητήριο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ