Απίστευτο: 19χρονος έπεσε από μονοπάτι και επέζησε από τη βουτιά των 120 μ. σε φαράγγι
Φωτογραφία : Wikipedia

Απίστευτο: 19χρονος έπεσε από μονοπάτι και επέζησε από τη βουτιά των 120 μ. σε φαράγγι

Άγιο είχε, όπως φαίνεται, ένας 19χρονος, ο οποίος τη γλίτωσε με μικροτραυματισμούς μετά την πτώση του από ύψος 120μ.από μονοπάτι σε ένα επικίνδυνο φαράγγι στην πολιτεία της Ουάσιγκτον στις ΗΠΑ!

Ο 19χρονος έκανε πεζοπορία σε μονοπάτι που περνούσε από τη γέφυρα High Steel, μια από τις ψηλότερες σιδηροδρομικές γέφυρες στις ΗΠΑ, όταν έπεσε το περασμένο Σάββατο, όπως ανέφερε το γραφείο του σερίφη της κομητείας Μέισον.

«Έχουμε πει στους ανθρώπους να μείνουν μακριά από αυτά τα μονοπάτια γιατί είναι επικίνδυνα, αλλά είτε δεν βλέπουν τα προειδοποιητικά σήματα, είτε τα αγνοούν», είπε ο Τιμ Ριπ, βοηθός του σερίφη της κομητείας Μέισον, που συμμετείχε στην αποστολή διάσωσης του νεαρού.

Ο 19χρονος τη γλίτωσε με εκδορές στα χέρια!

Οι Αρχές δεν έδωσαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 19χρονου, ο οποίος υπέστη μόνον εκδορές στα χέρια του και διακομίστηκε προληπτικά σε νοσοκομείο για εξετάσεις.

Πέντε έως επτά άτομα πέφτουν κάθε χρόνο από τη γέφυρα αυτή και τα περισσότερα βρίσκουν τον θάνατο, σύμφωνα με τον Ριπ, μολονότι στην περιοχή υπάρχουν προειδοποιητικά σήματα.

Στις δύο ώρες που διήρκεσε η αποστολή διάσωσης, πυροσβέστες και αστυνομικοί χρησιμοποίησαν σχοινιά και λουριά για να ανεβάσουμ τον 19χρονο στη γέφυρα. «Τον έδεσαν σε ένα λουρί και τον έφεραν πίσω», είπε ο αρχηγός της πυροσβεστικής του West Mason, Μάθιου Γουέλαντερ. «Περπατούσε σε μια νεροσυρμή που χρησιμοποιούν πολλοί άνθρωποι και έχει μετατραπεί τρόπονο τινά σε μονοπάτι. Κατέληξε μέχρι κάτω στο ποτάμι», πρόσθεσε.

Αξιωματούχοι είπαν ότι η έλλειψη σεβασμού για τη φύση και η έλλειψη προσοχής αποτελούν μέρος του προβλήματος καθώς συνεχίζονται οι πτώσεις ανθρώπων από τη γέφυρα. Αναφερόμενος στον 19χρονο ο Γουελάντερ πρόσθεσε: «Ήταν απίστευτα τυχερός»!

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ