Βιασμός 24χρονης: Εξελίξεις στην υπόθεση του κυκλώματος μαστροπείας

Βιασμός 24χρονης: Εξελίξεις στην υπόθεση του κυκλώματος μαστροπείας

Τι δήλωσε ο δικηγόρος της Γεωργίας Μπίκα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την εισαγγελική έρευνα που ξεκίνησε για την ύπαρξη κυκλώματος μαστροπείας μετά τον βιασμό 24χρονης κοπέλας στη Θεσσαλονίκη.

Όπως είπε ο δικηγόρος της 24χρονης Γεωργίας Θανάσης Ζιώγας μιλώντας στον Σκάι, την Παρασκευή κατέθεσε ο βασικός κατηγορούμενος για το κύκλωμα μαστροπείας ο οποίος και συνελήφθη. Η πληροφορία αυτή δεν έχει πάντως επιβεβαιωθεί ακόμα επισήμως.

Ξεσκονίζουν κινητό τηλέφωνο και λαπ τοπ


Κατασχέθηκαν το τηλέφωνο και το λάπτοπ του από ενέργειες που γίνονται από το αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης, κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας συμπλήρωσε.

Πρόκειται όπως είπε, μιλώντας στο ΣΚΑΙ για μια νέα έρευνα την οποία με ταχύτητα εκτελούν οι αρχές.

Η κατάθεση της 24χρονης


Μιλώντας για τη Γεωργία ο συνήγορος τόνισε πως κατέθεσε με θάρρος, για τον εφιάλτη που έζησε στη σουίτα, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

«Επιβεβαίωσε την ιατροδικαστική έκθεση που αποτυπώνει άσκηση βίας στη Γεωργία, το κατέθεσε και υπάρχει πλήρη ταύτιση με τα ευρήματα της ιατροδικαστική έκθεση. Ό,τι κατέθεσε αποδεικνύεται και από τα μηνύματα και τις κλήσεις που έκανε μέσω του τηλεφώνου της, αυτά τα οποία κατέθεσε περί της ώρας που πήγε, έφυγε, και επέστρεψε στο πάρτι αλλά και της πρόσκλησης που έλαβε».

Κλειδί οι τοξικολογικές

Κλειδί για την υπόθεση, είπε, θα αποτελέσουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων οι οποίες αναμένονται εντός του επόμενου διαστήματος.

«Αυτό που απομένει όπως είπε είναι τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, για να επικυρώσει την ιατροδικαστική έκθεση. Τότε θα αλλάξει η κατηγορία και θα ανοίξουν δυο δρόμοι: Αυτός της φυλακής για τους υπαίτιους και αυτός της ζωής για την Γεωργία. Είδε την ζωή κατάματα ζήτησε την βοήθεια από την κοινωνία και το πέτυχε. Είναι το κορίτσι του καθενός, του δικού μας σπιτιού», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την αποστολή των εξετάσεων στη Γενεύη, σημείωσε πως η εντολή αυτή έγινε από την ανάκριση.

Στις τοξικολογικές εξετάσεις, όπως είπε αναμένεται να βρεθεί υπνωτική ουσία από το ποτό το οποίο προσφέρθηκε στη Γεωργία: «Με το χάπι αυτό δεν καταλαβαίνεις καθόλου τι σου γίνεται όυτε μπορείς να αντιδράσεις και δεν θυμάσαι τίποτα».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS