Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Τι κατέθεσαν οι τρεις εμπλεκόμενοι
Φωτογραφία: Facebook

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Τι κατέθεσαν οι τρεις εμπλεκόμενοι

Στο φως της δημοσιότητας φέρνει η ιστοσελίδα makthes.gr τις καταθέσεις των τριών ατόμων που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση βιασμού της 24χρονηςστη Θεσσαλονίκη

O 27χρονος που είχε συλληφθεί μετά την καταγγελία της κοπέλας, παρουσιάζει μια διαφορετική εκδοχή για όσα έγιναν τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, υποστηρίζοντας πως η 24χρονη του ζήτησε να πάνε στο δωμάτιο του.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ο 27χρονος στην κατάθεση του αναφέρει ότι την κάλεσε στο κινητό της για να την βάλει ξανά στο δωμάτιο όπου γινόταν πάρτι κενώ υποστηρίζει ότι υπήρξε ερωτική επαφή με τη συναίνεσή της.

Μεταξύ άλλων, όπως υποστηρίζει, ένας φίλος του του είπε ότι η «μια κοπέλα επιθυμούσε να επιστρέψει στο δωμάτιο και μου έδωσε το τηλέφωνο της λέγοντας μου να την καλέσω για να της επιτρέψουν από την ρεσεψιόν να ανέβει».

«Πράγματι την κάλεσα από το προσωπικό μου τηλέφωνο στις 4:10 και μιλώντας απευθείας μαζί της, τη ρώτησα αν ήταν στην είσοδο του ξενοδοχείου προκειμένου να της ανοίξω την πόρτα του δωματίου. Όπως αναφέρει, μετά από λίγο βγήκε στο διάδρομο με έναν φίλο του «και την είδαμε να βγαίνει από τον ασανσέρ μπροστά μας».

«Τη συνόδεψα μέσα στο δωμάτιο όπου είχαν μείνει 6-7 άτομα και ξεκίνησα να μιλάω μαζί της. Την ρώτησα αν ήθελε να πιει κάτι άλλο και μου απάντησε όχι εκτός από νερό. Μιλήσαμε για την προσωπική ζωή του καθενός, για τη δουλειά μου ενώ η ίδια μου ανέφερε ότι εργάζεται σε μια εταιρεία παραγωγής ζάχαρης, δίνοντας μου μάλιστα και συμβουλές για το ποια ζάχαρη είναι πιο υγιεινή. Αφού αναπτύξαμε μια ευχάριστη διάθεση και υπήρχε ερωτική διάθεση μεταξύ μας, μου πρότεινε να πάμε στο δωμάτιο μου να κοιμηθούμε μαζί. Πήγαμε λοιπόν μαζί στο 602, ξαπλώσαμε στο κρεβάτι, αρχίσαμε να φιλιόμαστε και έχοντας την απόλυτη συναίνεση της σε όλα τα στάδια της ερωτικής μας συνεύρεσης, η οποία περιλάμβανε προκαταρκτικές πράξεις, στοματικό έρωτα και διείσδυση με ολοκλήρωση».

«Μετά την ολοκλήρωση της ερωτικής μας πράξης η Γεωργία μου ζήτησε να κοιμηθεί στο δωμάτιο μου, πράγμα που εγώ δέχθηκα με ευχαρίστηση ενώ επειδή πεινούσα κατέβηκα στη ρεσεψιόν να φάω, αφού πρώτα πέρασα από το 401 και πρότεινα στους φίλους μου να κατεβούμε να φάμε όλοι μαζί. Αφού φάγαμε εγώ επειδή δεν ήθελα να ενοχλήσω την κοπέλα, πήγα στο 402 για να κοιμηθώ ενώ ο αδελφός μου στο 401, το οποίο ήταν κενό».

Όσον αφορά την εξέλιξη των ερευνών, στην Ελβετία, σε εξειδικευμένο εργαστήριο, έχει αποσταλεί το δείγμα της 24χρονης

Σύμφωνα με πληροφορίες του «ΥΝ», το δείγμα αποστέλλεται στο εξωτερικό ώστε να φανεί εάν σε αυτό θα ανιχνευθούν νέες ναρκωτικές ουσίες, που έχουν μπει στην αγορά τους τελευταίους μήνες και δεν υπάρχει ακόμα η δυνατότητα να προσδιοριστούν από τα αντίστοιχα ελληνικά εργαστήρια.

Σημειώνεται ότι το υλικό που θα αποσταλεί είναι δείγμα ούρων της νεαρής γυναίκας, το οποίο ελήφθη αργά το απόγευμα της 1ης Ιανουαρίου. Σύμφωνα με πηγές, η αποστολή δείγματος αίματος δεν θα είχε κάποιο νόημα καθώς στο αίμα οι ναρκωτικές ουσίες μένουν για λίγες ώρες, ενώ στα ούρα το χρονικό περιθώριο ανίχνευσης είναι μεγαλύτερο. Φυσικά, όσο πιο κοντά στην τυχόν λήψη ουσιών λαμβάνεται το δείγμα τόσο καλύτερα. Κατά τις υπάρχουσες πληροφορίες, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών αναμένονται μέσα σε περίπου 10 ημέρες. Σε απάντηση χθεσινών δημοσιευμάτων που ανέφεραν ότι τα αποτελέσματα των τοξικολογικών έχουν ήδη βγει, η Αστυνομία εξέδωσε ενημερωτικό σημείωμα στο οποίο υπογράμμισε ότι δεν έχουν παραδοθεί ακόμη τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων που παραγγέλθηκαν από την αρμόδια υπηρεσία. «Υπάρχουν συνεχώς νέες ναρκωτικές ουσίες, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο, οι οποίες δεν μπορούν να ανιχνευθούν στα συμβατικά εργαστήρια και χρειάζονται εξειδικευμένα εργαστήρια, αντιδραστήρια και τεχνικές», σημειώνει η Κάκια Νικολάου, τέως διευθύντρια στο Τμήμα Αποκατάστασης Εξαρτημένων ΙΑΝΟΣ, στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS