Υπό έλεγχο η φωτιά στις εγκαταστάσεις του Real στο Μαρούσι - Βρέθηκαν γκαζάκια στο κτίριο - Στο νοσοκομείο μια ηχολήπτρια

Υπό έλεγχο η φωτιά στις εγκαταστάσεις του Real στο Μαρούσι - Βρέθηκαν γκαζάκια στο κτίριο - Στο νοσοκομείο μια ηχολήπτρια

Υπό έλεγχο κατάφεραν να θέσουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις τη φωτιά που ξέσπασε σε κτίριο επί της λεωφόρου Κηφισίας στο Μαρούσι, όπου στεγάζεται τα γραφεία της εφημερίδας REAL News και του ραδιοφωνικού σταθμού REAL FM.

Στο σημείο επιχειρούν από τις 3.10 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα. Μετά την κατάσβεση της φωτιάς οι πυροσβέστες βρήκαν γκαζάκια μέσα στο κατεστραμμένο κτίριο.

Μέσα στο κτίριο βρισκόταν ηχολήπτρια του σταθμού η οποία έχει μεταφερθεί προληπτικά στο νοσοκομείο.

«Εκρήξεις και φωτιά στον Real FM και στη Realnews! Μας καίνε! Προσπαθούν να μας κλείσουν!» γράφει ο ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού Νίκος Χατζηνικολάου.

Για εμπρηστική επίθεση έκανε λόγο ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης. Όπως είπε στον ΣΚΑΪ τοποθετήθηκαν τρεις εκρηκτικοί μηχανισμοί. Οι εκρήξεις συνέβησαν στον όροφο πάνω από τον Real FM.

«Δεν πρόκειται για βραχυκύκλωμα ή μια τυχαία πυρκαγιά. Από το πρώτο λεπτό μπορείς να καταλάβεις ότι εδώ μιλάμε για ανθρώπινο χέρι», τόνισε ο δημοσιογράφος Μανος Νιφλής.

Άδωνις Γεωργιάδης: Η τρομοκρατία δεν θα περάσει

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ