«Ένοχος για πρωταπριλιάτικο ψέμα»: Ξεσπά ο Τσελέντης για την εισαγγελική παρέμβαση -«Γίναμε διεθνώς ρεζίλι»
Φωτογραφία: Facebook

«Ένοχος για πρωταπριλιάτικο ψέμα»: Ξεσπά ο Τσελέντης για την εισαγγελική παρέμβαση -«Γίναμε διεθνώς ρεζίλι»

«Ξινή» βγήκε η πρωταπριλιάτικη ανάρτηση που έκανε στο Facebook ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, Άκης Τσελέντης καθώς ο εισαγγελέας Εφετών Αιγαίου, Οδυσσέας Τσορμπατζόγλου ζήτησε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθεί αν αποτελεί ποινικό αδίκημα.

Σήμερα το πρωί ο Άκης Τσελέντης μιλώντας στην τηλεόραση του Mega ξέσπασε κατά των εισαγγελικών Αρχών, κάνοντας λόγο για επιλεκτική ευαισθητοποίηση.

«Να γελάσω ή να κλάψω; Μάλλον να γελάσω. Είμαστε σε μία χώρα που ποινικοποιείται το αστείο. Έχουμε, δηλαδή, επιλεκτική ευαισθητοποίηση στη δικαιοσύνη, εάν είναι δυνατόν. Τόσους μήνες βγάζω σχολεία – φέρετρα, που είναι ετοιμόρροπα και δεν πήγε κανένας εισαγγελέας κατά αυτών των τύπων. Τώρα κοιτάνε εμένα, επειδή έβγαλα ένα αστείο ότι θα… αδειάσει το Αιγαίο!», ανέφερε ο Άκης Τσελέντης εμφανώς εκνευρισμένος για τη διάσταση που έλαβε η πρωταπριλιάτικη ανάρτησή του για το ηφαίστειο της Σαντορίνης.

Τσελέντης: «Έχουμε γίνει διεθνώς ρεζίλι»

Όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος, το θέμα αυτό αναπαρήγαγαν ακόμη και διεθνή Μέσα Ενημέρωσης, σχολιάζοντας την εισαγγελική παρέμβαση για το αστείο του.

«Γινόμαστε διεθνώς ρεζίλι! Εδώ αφήνουν ένα βιαστή ανηλίκων ελεύθερο και ασχολούνται με τον Τσελέντη. Είναι γελοία πράγματα αυτά», σημείωσε.

«Εδώ και ένα χρόνο βγήκε κάποιος και έλεγε για σεισμό 7 Ρίχτερ κάτω από τη Θήβα. Μου πήρε έξι μήνες να ησυχάσω τον κόσμο. Μετά τους σεισμούς στην Τουρκία βγήκαν κάποιοι και έλεγαν 8 Ρίχτερ στο Ιόνιο, εκεί βγήκα πάλι και ηρέμησα τον κόσμο. Τώρα λένε εν μέσω τουριστικής περιόδου ότι θα κάνει μεγάλο σεισμό στον Κορινθιακό και το Ιόνιο και το διέψευσα πάλι. Δεν θα πω ονόματα, αλλά ο συνάδελφος δεν έχει αφήσει περιοχή της χώρας που να μην έχει κάνει πρόβλεψη», σχολίασε «φωτογραφίζοντας» τον σεισμολόγο, Γεράσιμο Παπαδόπουλο.

Το θέμα απασχόλησε το γαλλικό BFMTV, όπου είχε εκτενές ρεπορτάζ με το πώς το πρωταπριλιάτικο ψέμα του Άκη Τσελέντη προκάλεσε εισαγγελική παρέμβαση.

Στο ενδεχόμενο να του ασκηθεί δίωξη ο Άκης Τσελέντης σχολίασε χιουμοριστικά «μακάρι να διωχτώ, διαφήμιση θα μου κάνουν», αν και ωστόσο πιστεύει ότι ο εισαγγελέας δεν θα του ασκήσει δίωξη γιατί θα καταλάβει ότι η ανάρτησή του ήταν στο πλαίσιο του χιούμορ.

Πάντως, ο κ. Τσελέντης χθες δημοσίευσε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook στην οποία κρατά ένας χαρτί στο οποίο αναφέρεται: «Ένοχος για πρωταπριλιάτικο ψέμα. Προσαγωγή κρατούμενου».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Άκη Τσελέντη:

«ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ
«Επειδή δεν καπνίζω να μου φέρνετε μπανάνες στη φυλακή»
Πραγματικά ζούμε στην χώρα που διώκεται το χιούμορ αλλά όχι
-οι παιδεραστές,
-οι βιασμοί κ οι λαμογιές,
-δεν αναλαμβάνει κανένας ευθύνη για θανάτους πολιτών, …

Ελπίζω αυτή η χοάνη να ανοίξει στην Σαντορίνη ρουφήξει όλο αυτό που πρέπει να ρουφήξει μπας κ γλυτώσουμε… Μάλλον νόμισαν ότι το IQ όλων μας είναι τόσο χαμηλό που δεν είμαστε σε θέση να ξεχωρίσουμε ένα πρωταπριλιάτικο αστείο…Αυτό κ εάν είναι λυπηρό…

Ας μας πουν γιατί άφησαν ελεύθερο τον προπονητή που βίασε τα 36 παιδιά και είχε φάει 401 χρόνια φυλακή, ας ασχοληθούν με τα δεκάδες σχολεία φέρετρα σε περίπτωση σεισμών που αναδεικνύω τα τελευταία 15 χρόνια και μετά ας ασχοληθούν με τα πρωταπριλιάτικα αστεία και το πράσινο πετροφάγο τέρας που ανοίγει λαγούμια κάτω από τη Σαντορίνη!

Εκτίθεστε κύριοι».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ