Τρεμόπουλος: Νίκησε τον κορωνοϊό και βγήκε με χειροκροτήματα από το νοσοκομείο μετά από 2 μήνες στη ΜΕΘ

Τρεμόπουλος: Νίκησε τον κορωνοϊό και βγήκε με χειροκροτήματα από το νοσοκομείο μετά από 2 μήνες στη ΜΕΘ

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο νοσοκομείο Παπανικολάου όταν ο επικεφαλής της παράταξης Οικολογία Άλληλεγγύη Μιχάλης Τρεμόπουλος εξήλθε της ΜΕΘ όπου βρισκόταν διασωληνωμένος για περισσότερο από δύο μήνες έχοντας νοσήσει από κορωνοϊό.

Σύμφωνα με το voria.gr, ο δημοτικός σύμβουλος και ιστορικό στέλεχος του οικολογικού κινήματος της Θεσσαλονίκης συνεχίζει πλέον τη θεραπεία του σε κέντρο αποκατάστασης ώστε να μπορέσει να επανέλθει πλήρως.

«Η αναχώρηση για το Κέντρο Αποκατάστασης από τη ΜΕΘ-ΜΑΦ (Α' και Β') του νοσοκομείου "Παπανικολάου" μετά από 2 μήνες, τις 22 μέρες διασωληνωμένος.

 

Νικήσαμε τον φονικό covid-2019 και ευχαριστώ όλους/ες γι΄αυτό.

Με 3 πνευμονίες, νεφρική ανεπάρκεια, πνευμοθωρακικά κ.α, ο οργανισμός μου ανταποκρίθηκε σε όλες τις θεραπείες.

Πραγματικά πήγα κι ήρθα (το 45% δεν επιβιώνει).

'Hasta la victoria siempre, δεν τα παρατάω ποτέ!', είπα στους φίλους και συγγενείς, που με στήριξαν έμπρακτα, ιδιαίτερα τη σύζυγο και τους δύο γιούς μου.

Και έτσι θα συνεχίσω...», έγραψε χαρακτηριστικά στο facebook συνοδεύοντας το video της εξόδου του από τη ΜΕΘ.

«Δεν υπάρχει πιο βαριά μόρφή της ασθένειας - Έχασα 25 κιλά»

Με τη φωνή του αισθητά αλλοιωμένη λόγω της σκληρής μάχης που έδωσε ο κ. Τρεμόπουλος εξηγεί ότι αντιμετώπισε την πιο δύσκολη μορφή Covid-19. «Αντιμετώπισα τριπλή πνευμονία, νεφρική ανεπάρκεια και άλλα πνευμοθωρακικά προβλήματα. Δεν υπάρχει πιο βαριά μορφή της ασθένειας. Το πάλεψα κι εγώ, το πάλεψαν και οι γιατροί» δηλώνει ανακουφισμένος στο thestival και προσθέτει: «Δεν φοβήθηκα μήπως πεθάνω. Η νοοτροπία μου είναι να αγωνίζομαι».

Σήμερα ο Μιχάλης Τρεμόπουλος είναι σε κέντρο αποκατάστασης. «Έχασα 25 κιλά. Ασκούμαι καθημερινά για να επανέλθω» λέει περιγράφοντας την κατάσταση της υγείας του.

Εξηγεί ότι είναι υπέρμαχος των αυστηρών μέτρων αλλά διαφωνεί με τα lockdown. «Απέναντι στο εμβόλιο ήμουν επιφυλακτικός. Πιστεύω στα μέτρα προσωπικής προστασίας από τον ιό. Εγώ δεν ξέρω πως κόλλησα. Δεν πιστεύω στους αποκλεισμούς και στα κλειστά μαγαζιά. Θα μπορούσαν τα μαγαζιά να παραμείνουν ανοιχτά και να λειτουργούν με αυστηρά μέτρα. Μπορεί να κόλλησα στο σούπερ μάρκετ» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Εντύπωση προκαλούν τα όσα λέει για το πως βίωσε τη φάση της καταστολής στην οποία βρισκόταν λόγω της διασωλήνωσης. «Όσο ήμουν σε καταστολή είδα κάποια ποιοτικά όνειρα. Τα αποκαλώ έτσι γιατί ήταν άκρως ρεαλιστικά, με απίστευτες λεπτομέρειες. Νόμιζα πως ήταν πραγματικότητα. Εκτός αυτού, θυμάμαι έντονα την επικοινωνία με τους γιους μου και τη σύζυγό μου. Μου έλεγαν: Μπαμπά είμαστε μαζί σου, μη το βάζεις κάτω» δήλωσε ο κ. Τρεμόπουλος.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS