Κατερίνη: «Πνίγηκε στους καπνούς, άνοιξε η πόρτα και δημιουργήθηκε μανιτάρι» -Σοκάρουν αυτόπτες μάρτυρες

Κατερίνη: «Πνίγηκε στους καπνούς, άνοιξε η πόρτα και δημιουργήθηκε μανιτάρι» -Σοκάρουν αυτόπτες μάρτυρες

Μέσα σε μόλις 20 δευτερόλεπτα το αυτοκίνητο της 38χρονης στην Κατερίνη είχε πάρει φωτιά σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής που προσπάθησαν να την απεγκλωβίσουν.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στον ΑΝΤ1, το όχημα της άτυχης 38χρονης άρχισε να βγάζει καπνούς εν κινήσει. Όταν η 38χρονη, μητέρα τριών παιδιών, το ακινητοποίησε και άνοιξε την πόρτα, τότε πετάχτηκε ένα σύννεφο καπνού και φλόγες που την εγκλώβισαν στην καμπίνα του οχήματος.

«Λογικά η γυναίκα πνίγηκε στους καπνούς. Όλα έγιναν σε 20 δευτερόλεπτα. Δεν κατάλαβα καν πως γίνεται να πήρε τόσο πολύ φωτιά μέσα η καμπίνα μόλις άνοιξε την πόρτα. Άνοιξε σαν ένα μανιτάρι. Άκουσα δυο ουρλιαχτά, πήγα να πλησιάσω περισσότερο γιατί είδα μόνο το πόδι της. Είδα το πόδι της φλόγες και ένα μαύρο καπνό», είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας.

«Χτυπάει στον κάδο, ανοίγει η πόρτα του οδηγού και τότε έτρεξε ο γιος μου να τραβήξει τη γυναίκα. Την ώρα που πήγε να την τραβήξει έγινε παρανάλωμα», πρόσθεσε κάτοικος της περιοχής.

«Είδα το παιδί μου καμένο μέσα στο αυτοκίνητο»

Στο σημείο της τραγωδίας έσπευσε και ο πατέρας της 38χρονης που περιέγραψε τις δραματικές στιγμές που έζησε. «Με πήραν τηλέφωνο ότι κάτι έγινε με το παιδί. Πήγα στο σημείο και την είδα καμένη μέσα στο αυτοκίνητο. Είμαστε σοκαρισμένοι, δεν μπορώ να το πιστέψω. Κανένας δεν ξέρει τι έγινε, μόνη η κόρη μου και ο Θεός», ήταν τα λόγια του.

Για την ώρα, κανείς δεν μπορεί να προσδιορίσει τι προκάλεσε τη φωτιά στο όχημα και η πυροσβεστική υπηρεσία Κατερίνης διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ