Τραγωδία στη Λάρισα: Νέες αποκαλύψεις με νέα ερωτήματα - Οι δύο απόψεις για τις φιάλες υγραερίου στα βαγόνια του τρένου

Τραγωδία στη Λάρισα: Νέες αποκαλύψεις με νέα ερωτήματα - Οι δύο απόψεις για τις φιάλες υγραερίου στα βαγόνια του τρένου

«Άλλο από φιάλες προπανίου στο εστιατόριο δεν γίνεται να προκάλεσε τη λάμψη μετά την έκρηξη»,τονίζουν οι πραγματογνώμονες που εξέτασαν το συμβάν, γι' αυτό και το μυστήριο σε ό,τι αφορά το αν υπήρχαν ή όχι φιάλες υγραερίου στο εστιατόριο του επιβατικού τρένου που συγκρούστηκε με την εμπορευματική αμαξοστοιχία το βράδυ της Τρίτης στα Τέμπη μεγεθύνεται.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, μάλιστα, επίσημα χείλη διαψεύδουν την ύπαρξή τους και παραπέμπουν στους πυροσβέστες.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται: Το μυστήριο με την έκρηξη και τις φιάλες υγραερίου μεγαλώνει η πληροφόρηση από στελέχη διασωστικών ομάδων πως στον τόπο έχουν βρεθεί φιάλες υγραερίου.

Το LIVE NEWS θα αναζητήσει απαντήσεις από την εταιρεία που διαχειρίζεται τα εστιατόρια, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο του catering στη Βόρεια Ελλάδα.

«Δεν έχουμε υγραέρια, έχουμε απλά την εκμετάλλευση των κυλικείων και η εταιρεία που διαχειρίζεται τα τρένα μπορεί να σας το πει», λένε πηγές της εταιρείας διαχείρισης των κυλικείων.

Η Hellenic Train, την ίδια ώρα, θα απαντήσει αποκλειστικά στο LIVE NEWS για το μεγάλο θέμα των φιαλών υγραερίου.

«Δεν υπάρχουν φιάλες αερίου στα τρένα. Και εξ όσων γνωρίζουμε δεν υπήρξαν αναφορές ή φήμες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία για κάτι τέτοιο. Βεβαίως μπορείτε να το ελέγξετε και εσείς μαζί τους», απάντησε η Hellenic Train.

Οι διασώστες λένε πως τις είδαν

Έτσι το μυστήριο μεγαλώνει. Πώς είναι δυνατόν να υπάρχει η λάμψη και να υπάρχουν και φιάλες που έχουν δει διασώστες, αλλά να μην έχει φιάλες το εστιατόριο, σύμφωνα με την εταιρεία εκμετάλλευσης, αλλά και την Hellenic Train.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ