Συγκλονίζει η 34χρονη που έπεσε θύμα του αστυνομικού-βιαστή: «Πίστευα θα με σκοτώσει, μου είχε βγάλει όπλο...»

Συγκλονίζει η 34χρονη που έπεσε θύμα του αστυνομικού-βιαστή: «Πίστευα θα με σκοτώσει, μου είχε βγάλει όπλο...»

Για τον τρόμο που βίωνε στα χέρια του αστυνομικού, που κατηγορείται για βιασμό κατ' εξακολούθηση και εμπόριο ανθρώπων, μίλησε η 34χρονη γυναίκα από το Καμερούν.

Όπως η ίδια είπε στο Star, ο αστυνομικός γνώριζε για τα δύο παιδιά της που βρίσκονται στη χώρα της, όμως την εκμεταλλεύτηκε, απειλώντας την ακόμα και με όπλο.

Συγκλονίζουν τα πρώτα λόγια της γυναίκας, λίγο πριν ξεκινήσει να διηγείται το προσωπικό της δράμα. «Δεν είμαι καλά. Πάω στον ψυχολόγο, γιατί δεν είμαι καλά», λέει.

Η 34χρονη είναι μητέρα δύο παιδιών ηλικίας 9 και 13 ετών, τα οποία βρίσκονται στο Καμερούν και έχει πάνω από τέσσερα χρόνια να τα δει. Με τον αστυνομικό γνωρίστηκαν στην Ομόνοια, σύμφωνα με όσα λέει η ίδια.

«Έχω μεγάλη ιστορία. Έφυγα από την πατρίδα μου γιατί είχα μεγάλο πρόβλημα. Στην Ελλάδα είμαι μόνη μου. Ήρθα πριν τέσσερα χρόνια. Αυτός που ήταν μαζί μου τα ήξερε όλα. Δεν καταλαβαίνω γιατί μου έκανε και αυτό το κακό, αφού ήξερε την ιστορία μου», λέει χαρακτηριστικά μιλώντας στο Star.

«Η μητέρα του λέει ψέματα πως δεν με ξέρει...»

«Αυτά που άκουσες αυτά έγιναν. Είδα χθες τη μητέρα του να μιλάει να λέει ψέματα ότι δεν με ξέρει. Την ήξερα, αλλά δεν μιλούσα κάθε μέρα μαζί της. Αυτή λέει ψέματα, αλλά έβαζε το παιδί της να μου ζητάει λεφτά. Αυτός μου το είπε ότι η μητέρα του ζητάει λεφτά συνέχεια. Άκουσα αυτά που είπε χθες που έκλαιγε. Όλα είναι ψέματα. Και το παιδί της λέει ψέματα», είπε στη συνέχεια, αναφερόμενη στη μητέρα του αστυνομικού και τα όσα εκείνη δήλωσε περί σκευωρίας εναντίον του.

Η 34χρονη αναφέρθηκε και στις απειλές που φέρεται να δέχθηκε από τον αστυνομικό που υποστηρίζει ότι τη βίαζε και την εξέδιδε. Μάλιστα, η ίδια είπε ότι συχνά την απειλούσε και με όπλο: «Φοβόμουν πάρα πολύ ότι θα με σκότωνε. Ήθελα να αυτοκτονήσω. Μου είχε βγάλει και όπλο και με απείλησε».

«Οι γυναίκες να μην κλείνουν το στόμα. Πρέπει να μιλάνε»
«Θέλω να πω σε όλες τις γυναίκες που είναι σαν εμένα να μην κλείνουν το στόμα. Πρέπει να μιλάτε. Όχι "κάτσε ήσυχη". Πρέπει να μιλάνε. Εγώ δεν ήξερα ότι ο κόσμος μπορεί να με βοηθήσει, ούτε εσένα δεν ξέρω. Αλλά βλέπω πως με παίρνουν τηλέφωνο συνέχεια και με ρωτάνε πώς είμαι και αν χρειάζομαι βοήθεια. Η Ελλάδα δεν είναι δική μου πατρίδα, αλλά βλέπω ότι υπάρχει και καλός κόσμος που θέλει να με βοηθήσει», είπε τέλος η 34χρονη.

Ο 40χρονος αστυνομικός αναμένεται να απολογηθεί σήμερα Πέμπτη 5/10, μετά την αναβολή που ζήτησε και έλαβε την Τετάρτη 4/10.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ