Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Επιβαρύνθηκε η υγεία του -Νοσηλεύεται για 4η ημέρα στο «Υγεία»

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Επιβαρύνθηκε η υγεία του -Νοσηλεύεται για 4η ημέρα στο «Υγεία»

Για τέταρτη ημέρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Υγεία» ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, με την κατάσταση της υγείας του έχει επιβαρυνθεί, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο 83χρονος, όπως αναφέρουν πληροφορίες, υπέστη οξύ εγκεφαλικό και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, τα οποία του έχουν προκαλέσει πολυοργανικά προβλήματα και τον είχαν οδηγήσει σε νοσηλεία αρκετές φορές στο παρελθόν.

Ο τέως βασιλιάς είχε νοσηλευθεί πέρυσι τον Ιανουάριο στο νοσοκομείο Αττικόν με κορωνοϊό, τον Δεκέμβριο του 2021 είχε νοσηλευτεί με πνευμονία, ενώ παλαιότερα είχε υποστεί και εγκεφαλικό επεισόδιο.

Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία δημόσια έξοδος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου έγινε τον περασμένο Οκτώβριο, σε γνωστό καφέ της Αθήνας.

Τον συνόδευαν η σύζυγός του, Άννα Μαρία, καθώς και οι αδελφές του, η πρώην βασίλισσα της Ισπανίας, Σοφία, και η Ειρήνη. Ο τέως βασιλιάς καθόταν σε αναπηρικό καροτσάκι, µε ρινικούς καθετήρες, απαραίτητους για οξυγονοθεραπεία.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ