Σοκαριστική αποκάλυψη στο εργοστάσιο τροφίμων στη Λαμία: Εντοπίστηκαν ληγμένες πρώτες ύλες

Σοκαριστική αποκάλυψη στο εργοστάσιο τροφίμων στη Λαμία: Εντοπίστηκαν ληγμένες πρώτες ύλες

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με το εργοστάσιο τροφίμων στη Λαμία το οποίο εμπλέκεται στη μαζική δηλητηρίαση μαθητών και στη συνέχεια κάηκε.

Οι πρώτες εκτιμήσεις της Πυροσβεστικής καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η φωτιά οφείλεται σε εμπρησμό. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Καθημερινής», σε βίντεο έχουν καταγραφεί κινήσεις υπαλλήλου στον περιβάλλοντα χώρο 40 λεπτά πριν ξεσπάσει η πυρκαγιά, με τον ίδιο ωστόσο να φέρεται να έχει δικαιολογήσει την παρουσία του.

Επιπλέον, ερωτήματα προκαλεί το γεγονός ότι, ενώ στο εργαστάσιο λειτουργούσε κλειστό κύκλωμα με τρία καταγραφικά εικόνας, τα δύο από αυτά καταστράφηκαν και το τρίτο «εξαφανίστηκε» μυστηριωδώς.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια αυτοψίας στελέχη της Πυροσβεστικής εντόπισαν και κατέσχεσαν ως πειστήρια πρώτες ύλες για την παρασκευή γευμάτων. Το σοκαριστικό σε σχέση με αυτήν την αποκάλυψη είναι ότι κάποιες από αυτές είχαν λήξει εδώ κι έναν χρόνο. Oι έρευνες συνεχίζονται.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ