Ρομά πυροβολούν κατά ριπάς και ανεβάζουν βίντεο στο διαδίκτυο

Ρομά πυροβολούν κατά ριπάς και ανεβάζουν βίντεο στο διαδίκτυο

Οι αστυνομικοί πιθανολογούν ότι το σπίτι ανήκει σε αρχηγό αντίπαλης συμμορίας και με αυτόν τον τρόπο η ομάδα ήθελε να δείξει τη δύναμή της.

Σε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό όπλων και ναρκωτικών προχώρησε η Αστυνομία σε καταυλισμούς Ρομά στο Ζεφύρι και στα Άνω Λιόσια.

Το βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και απεικόνιζε νεαρούς Ρομά με βαρύ οπλισμό να πυροβολούν στον αέρα και να κάνουν επίδειξη ισχύος φαίνεται ότι θορύβησε την ΕΛ.ΑΣ. Έτσι, την περασμένη Παρασκευή, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, της Ο.Π.Κ.Ε., του Τ.Α. Ζεφυρίου, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής και της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων έκαναν επιχειρήσεις για να εντοπίσουν τις συμμορίες όπλων και ναρκωτικών στη Δυτική Αττική.

Οι αστυνομικοί έκαναν έξι έρευνες σε Ζεφύρι και Άνω Λιόσια και συνέλαβαν τουλάχιστον 8 άτομα για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και όπλων. Μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής είχαν εντοπιστεί και κατασχεθεί 566,6 γραμμάρια ηρωίνης, 15 ναρκωτικά χάπια, 8 φυσίγγια διαμετρήματος 7,65 mm, ζυγαριές ακριβείας, χρηματικά ποσά και κινητά τηλέφωνα.

Να σημειωθεί ότι το βίντεο των 45 δευτερολέπτων που προκάλεσε συναγερμό έδειχνε περίπου 10 άτομα να αδειάζουν τα όπλα τους στον αέρα έξω από σπίτι. Οι αστυνομικοί πιθανολογούν ότι το σπίτι ανήκει σε αρχηγό αντίπαλης συμμορίας και με αυτόν τον τρόπο η ομάδα ήθελε να δείξει τη δύναμή της.

Οι δράστες είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους και στα χέρια κρατούσαν περίστροφα των 9 χιλιοστών και τυποποιημένα πιστόλια που ρίχνουν με την ίδια συχνότητα με τα αυτόματα όπλα. Ανάμεσα στα πιστόλια οι αστυνομικοί εντόπισαν και ένα που εκτιμούν ότι έχει κλαπεί από συνάδελφό τους. Επίσης πιθανολογούν ότι το τελευταίο διάστημα έφτασε στην Ελλάδα ένα φορτίο με σύγχρονα λαθραία όπλα, τα οποία αγόρασαν μέλη συμμοριών.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ