Πιτσιλής σε προϊσταμένους των ΔΟΥ: Δεν θα ανεχθώ εστίες διαφθοράς και καθυστερήσεις στην εξυπηρέτηση πολιτών

Πιτσιλής σε προϊσταμένους των ΔΟΥ: Δεν θα ανεχθώ εστίες διαφθοράς και καθυστερήσεις στην εξυπηρέτηση πολιτών

«Μην επιτρέπετε σε κανένα να ακυρώνει τη δουλειά και την προσπάθεια όλων μας» τόνισε στους προϊσταμένους των ΔΟΥ ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής με αφορμή την υπόθεση της Χαλκίδας.

Ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, απευθύνθηκε στους προϊσταμένους των ΔΟΥ, των ελεγκτικών κέντρων, των τελωνείων όλης της Ελλάδας, καθώς και των κεντρικών υπηρεσιών της ΑΑΔΕ και υπηρεσιών.

Πιτσιλής: Μην αφήνετε το ο,τιδήποτε να ακυρώνει τη δουλειά και την προσπάθεια όλων μας όλα αυτά τα χρόνια

Μέσω τηλεδιάσκεψης, έστειλε αυστηρό μήνυμα προς όλους, λέγοντας ότι ο κάθε προϊστάμενος είναι υπεύθυνος για την υπηρεσία, την οποία διευθύνει.

«Έχετε όλοι επιλεγεί με δυο ζητούμενα: εντιμότητα και αποτελεσματικότητα. Μην αφήνετε το ο,τιδήποτε να ακυρώνει τη δουλειά και την προσπάθεια όλων μας όλα αυτά τα χρόνια. Τόσο εσείς, όσο και οι συνάδελφοί σας έχετε υποχρέωση να περιφρουρείτε την ακέραια και αποτελεσματική λειτουργία των υπηρεσιών της ΑΑΔΕ, με στόχο πάντα την εξυπηρέτηση του πολίτη με πλήρη διαφάνεια.

Όπως έχω δείξει από την πρώτη στιγμή, δεν ανέχομαι και δεν πρόκειται να ανεχθώ εστίες και συμπεριφορές διαφθοράς. Όπως δεν πρόκειται να ανεχθώ καθυστερήσεις στην εξυπηρέτηση πολιτών κι επιχειρήσεων».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ