Πισπιρίγκου: «Φτου σου γ@@@το, μου τη χαλάσανε» - Η απίστευτη αντίδρασή της όταν ειδοποιήθηκε να πάει στο νοσοκομείο για τη Τζωρτζίνα

Πισπιρίγκου: «Φτου σου γ@@@το, μου τη χαλάσανε» - Η απίστευτη αντίδρασή της όταν ειδοποιήθηκε να πάει στο νοσοκομείο για τη Τζωρτζίνα

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που έρχονται κάθε μέρα στο φως της δημοσιότητας για τη συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου κατά το διάστημα που η Τζωρτζίνα ήταν άρρωστη και έως τον τραγικό θάνατό της μετά από τη χορήγηση κεταμίνης.

Μια νέα μαρτυρία από αυτόπτη προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση. Ήταν πριν από περίπου έναν χρόνο, την περίοδο που η Τζωρτζίνα νοσηλευόταν στο Καραμανδάνειο και εμφάνιζε τα πρώτα επεισόδια με σπασμούς.

Την ώρα που το 9χρονο κορίτσι έδινε τη μάχη του για τη ζωή, η Ρούλα Πισπιρίγκου, σύμφωνα με μαρτυρίες, έδινε την εντύπωση ότι γιόρταζε το Πάσχα σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Αυτόπτης μάρτυρας ενός περιστατικού που μίλησε στο Star σοκάρει με αυτά που δήλωσε για την αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου, μόλις την ειδοποίησαν ότι πρέπει να επιστρέψει στο νοσοκομείο.

«Πέρσι το Πάσχα η Ρούλα έκανε τρικούβερτο γλέντι ενώ το παιδάκι ήταν στο νοσοκομείο», είπε χαρακτηριστικά.

«Εκεί που χόρευε και ήταν πάνω στην τρελή χαρά, την πήρανε τηλέφωνο να επιστρέψει στο νοσοκομείο και είπε «φτου σου ρε γαμ@@το, μου τη χάλασανε», πρόσθεσε.

Νέες μαρτυρίες καίνε την Πισπιρίγκου

Την ίδια στιγμή, νέα στοιχεία για τη συμπεριφορά της Πισπιρίγκου έφερε στο φως ο αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος» Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Όπως αποκαλύπτει ο έμπειρος δημοσιογράφος, η 33χρονη τηλεφωνούσε συνεχώς σε γιατρό της Πάτρας, με τον οποίο συνομιλούσε σχεδόν τυπικά και αδιάφορα για τον θάνατο και της τρίτης κόρης της.

Σύμφωνα με τη σχετική αποτύπωση από συσκευή κινητού που παρουσιάστηκε στους ερευνητές της υπόθεσης και αποκαλύπτει «Το Βήμα της Κυριακής», ακριβώς την ώρα (μετά τις 2.30 το μεσημέρι) που γίνονταν αγωνιώδεις προσπάθειες των γιατρών να σώσουν τη Τζωρτζίνα ύστερα από την ανακοπή καρδιάς και την καθυστερημένη ενημέρωση των γιατρών, η μητέρα της τηλεφωνούσε σχεδόν ατάραχη στον γιατρό από την αχαϊκή πρωτεύουσα, ο οποίος ήταν αυτός που γνώριζε το ιατρικό ιστορικό του κοριτσιού και είχε προσπαθήσει να το θωρακίσει, απλώς για να του μεταφέρει την τραγική είδηση, χωρίς να εκφράσει οδύνη, ερωτήματα, πανικό ή οποιαδήποτε άλλη αντίδραση θα περίμενε κάποιος από έναν γονιό που βρίσκεται σε αυτή τη θέση.

Σαν να μιλούσε για κάποιο άγνωστο παιδί

Λίγες ώρες μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας, μιλώντας στον γιατρό του είπε χωρίς την παραμικρή συγκινησιακή φόρτιση ότι είναι απροσδιόριστα τα αίτια του θανάτου της κόρης της, σαν να μιλούσε για κάποιο άγνωστο κορίτσι.

Επίσης, η 33χρονη πρόσθεσε ότι απάντηση θα δώσει η ιατροδικαστική εξέταση, ενώ τον ρώτησε για τα καταπραϋντικά χάπια που έπαιρνε η Τζωρτζίνα λόγω της εγκεφαλοπάθειάς της και αν μπορεί να τα λάβει άλλο άτομο!

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ