Παύλος Ιωαννίδης: Πέθανε ο στενός συνεργάτης του Αριστοτέλη Ωνάση

Παύλος Ιωαννίδης: Πέθανε ο στενός συνεργάτης του Αριστοτέλη Ωνάση

«Έφυγε» από τη ζωή στα 97 του χρόνια ο Παύλος Ιωαννίδης, ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του Αριστοτέλη Ωνάση.

Ο Παύλος Ιωαννίδης γεννήθηκε 22 Φεβρουαρίου του 1924 στο Βερολίνο και μεγάλωσε στην Αθήνα. Υπήρξε ένας από τους πλέον στενούς συνεργάτες του αείμνηστου Αριστοτέλη Ωνάση και ένας από τους ανθρώπους που βρίσκονταν δίπλα του μέχρι τον θάνατό του. Στη διαθήκη του ο Αριστέλης Ωνάσης τον όρισε ισόβιο μέλος του Δ.Σ. του Ιδρύματος.

Ο Παύλος Ιωαννίδης εργάστηκε στην Ολυμπιακή Αεροπορία ως αρχιεκπαιδευτής, γενικός αρχιχειριστής, διευθυντής πτητικής εκμετάλλευσης και γενικός διευθυντής. Διετέλεσε επίσης πρόεδρος όλων των εταιρειών της Χριστίνας Ωνάση, ένας από τους εκτελεστές της διαθήκης της, καθώς και μέλος της επιτροπής διαχείρισης της περιουσίας της ανήλικης κόρης της, Αθηνάς.

Την 1η Ιουλίου 2005 ανακηρύχθηκε επίτιμος αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Ωνάση και μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής. Έγραψε τη βιογραφία «Κι αν δεν είσαι… θα γίνεις», για τον Αριστοτέλη Ωνάση (εκδ. Α.Α. Λιβάνης, 2007).

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ