Ρούλα Πισπιρίγκου: Πώς προμηθεύτηκε την κεταμίνη - Οι ύποπτες αναζητήσεις στο διαδίκτυο

Ρούλα Πισπιρίγκου: Πώς προμηθεύτηκε την κεταμίνη - Οι ύποπτες αναζητήσεις στο διαδίκτυο

Συγκλονισμένο παρακολουθεί τις εξελίξεις το πανελλήνιο

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας και τη Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο δελτίο ειδήσεων του MEGA. Ο δημοσιογράφος τόνισε ότι η Αστυνομία ερευνά τις αναζητήσεις που έκανε η μητέρα των τριών κοριτσιών στο διαδίκτυο αφού αυτές ήταν πολλές και διάφορες.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος τόνισε ότι οι αστυνομικοί δεν περιμένουν η ίδια να παραδεχθεί ότι έκανε τις αναζητήσεις στο διαδίκτυο αφού αυτό θα την αυτο-ενοχοποιήσει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του γνωστού δημοσιογράφου, φαίνεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. και υπήρχε άτυπη επίσημη παρακολούθηση των συνομιλιών και των αναζητήσεών της στο διαδίκτυο.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε αναζητήσεις στο διαδίκτυο με ύποπτες λέξεις – κλειδιά και προχωρούσε σε αγορές προϊόντων. Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι το διαδίκτυο είναι ο πρώτος χώρος από όπου η Ρούλα Πισπιρίγκουπρομηθεύτηκε την κεταμίνη.

Υπάρχουν και άλλα ενδεχόμενα με την εμπλοκή και άλλων προσώπων, όμως οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το διαδίκτυο είναι από τους πρώτους χώρους που πρέπει να ερευνηθεί.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος τόνισε ότι θα γίνουν επίσημες άρσεις απορρήτου, ενώ θα συνεχιστούν οι έρευνες για τις αναζητήσεις της.

Ο δημοσιογράφος τόνισε ότι είναι δύσκολο να επιβεβαιωθεί η ενοχή της κατηγορούμενης για τις αναζητήσεις μέσω ίντερνετ και θύμισε τα αντίστοιχα εμπόδια που προέκυψαν στη διαβόητη υπόθεση με την επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Στη συνέχεια, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αναφέρθηκε σε μια ακόμη απόπειρα δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας από τη Ρούλα Πισπιρίγκου, όταν είχε υπάρξει κρίση στη σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ