Πάτρα: Οδύνη στην κηδεία του 29χρονου αστυνομικού που σκοτώθηκε σε καταδίωξη στον Ασπρόπυργο [βίντεο]
Φωτογραφία: tempo24.news

Πάτρα: Οδύνη στην κηδεία του 29χρονου αστυνομικού που σκοτώθηκε σε καταδίωξη στον Ασπρόπυργο [βίντεο]

Σε κλίμα οδύνης τελείται αυτήν την ώρα στον ιερό ναό Αγίας Τριάδος Καλλιθέας Πατρών η κηδεία του 29χρονου αστυνομικού που βρήκε τραγικό θάνατο εν ώρα καθήκοντος σε καταδίωξη στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου, τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Συντετριμμένοι είναι οι γονείς, ο αδελφός και η σύντροφος του αδικοχαμένου Χρήστου Κουρουνιώτη.

Πάτρα: Ποιοι παρίστανται στην κηδεία του 29χρονου αστυνομικού

Στη νεκρώσιμη ακολουθία παρίσταται ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου. Μαζί του είναι ο υφυπουργός Κώστας Κατσαφάδος.

Στο τελευταίο «αντίο» παρόντες είναι επίσης ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος, συνάδελφοί του της ΔΙΑΣ από την Αθήνα, συγγενείς, φίλοι, η ηγεσία της τοπικής Αστυνομίας και αστυνομικοί από υπηρεσίες της Πάτρας.

Ο 29χρονος, από την ημέρα που εισήχθη στο Σώμα, υπηρετούσε στην Αθήνα στην ομάδα ΔΙΑΣ. Η μηχανή που επέβαινε μαζί με 32χρονο συνάδελφό του προσέκρουσε σε προπορευόμενο περιπολικό, που ακινητοποιήθηκε απότομα όταν ο οδηγός του καταδιωκόμενου οχήματος έκανε επικίνδυνο ελιγμό. Αποτέλεσμα ο Πατρινός ένστολος να χάσει τη ζωή του και ο συνοδηγός να τραυματιστεί σοβαρά.

Πηγή: tempo24.news

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ