Πυρκαγιά στο Παλαιό Φάληρο: Ανατροπή με τον θάνατο ηλικιωμένης- Έφερε τραύματα από μαχαίρι- Συνελήφθη ο γιος της

Πυρκαγιά στο Παλαιό Φάληρο: Ανατροπή με τον θάνατο ηλικιωμένης- Έφερε τραύματα από μαχαίρι- Συνελήφθη ο γιος της

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ο θάνατος ηλικιωμένης, η οποία βρέθηκε νεκρή στο φλεγόμενο διαμέρισμά της, στο Παλαιό Φάληρο, να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα του Σαββάτου στη διπλοκατοικία επί της οδού Σολωμού 53 ενώ για την κατάσβεσή της επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Οι πυροσβέστες εντόπισαν νεκρή τη γυναίκα και στη συνέχεια απεγκλώβισαν τον γιο της, ο οποίος επίσης βρίσκονταν στο διαμέρισμα.

Κατά την έρευνα των Αρχών στο χώρο, εντοπίστηκε ένας σουγιάς και συνελήφθη ο γιος της, ενώ εξετάζεται αν ο θάνατος της γυναίκας οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια ή τη φωτιά. Η γυναίκα έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, με πληροφορίες να θέλουν τον 48χρονο να έχει μαχαιρώσει τη μητέρα του. Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας εξετάζουν το ενδεχόμενο, ο γιος να ήταν αυτός που την σκότωσε, καθως έχει ιστορικό ψυχιατρικών παθήσεων.

Στη συνέχεια φαίνεται να έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα, ενώ ο ίδιος απεγκλωβίστηκε ελαφρά τραυματισμένος από τους άνδρες Πυροσβεστικής που επιχείρησαν για την κατάσβεση της φωτιάς.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS