Ομηρία στον Άγιο Παντελεήμονα - Αίσιο τέλος: Συνελήφθη ο 34χρονος που απειλούσε να σκοτώσει την πρώην σύντροφό του

Ομηρία στον Άγιο Παντελεήμονα - Αίσιο τέλος: Συνελήφθη ο 34χρονος που απειλούσε να σκοτώσει την πρώην σύντροφό του

Συνελήφθη λίγο πριν τις 20:00 ο 34χρονος άνδρας που απειλούσε να σκοτώσει την πρώην κοπέλα του

Ολοκληρώθηκε η ομηρία στο Κέντρο της Αθήνας. Αιγύπτιος είχε απαγάγει την πρώην σύντροφο του από το σπίτι της στο Γαλάτσι και την πήρε στο δικό του σπίτι στο κέντρο της Αθήνας. Απειλούσε για ώρες ότι θα ανατινάξει την πολυκατοικία στον αέρα κρατώντας φιάλη υγραερίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, άντρες της ΕΚΑΜ μπήκαν στο διαμέρισμα και ο ίδιος συνελήφθη ενώ από λεπτό σε λεπτό αναμένεται να κατέβει από την πολυκατοικία. Η γυναίκα είναι καλά στην υγεία της.

Το περιστατικό ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου. Σύμφωνα με την μαρτυρία της αδερφής του θύματος, το πρώην ζευγάρι είχε έναν μεγάλο καυγά στο σπίτι της γυναίκας. Της επιτέθηκε, την χτύπησε και την απείλησε με μαχαίρι. Την άρπαξε από το μαλλί και την οδήγησε στο σπίτι του όπου και ταμπουρώθηκε. Η πολυκατοικία εκκενώθηκε προληπτικά ενώ στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, ειδικός διαπραγματευτής, η πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ.

Ποιος είναι ο δράστης 

Πρόκειται για μια νεαρή Βουλγάρα την οποία κρατάει όμηρο ο πρώην σύντροφος της. Ο άντρας είναι Αιγυπτιακής καταγωγής και η γυναίκα  Βουλγαρικής.  Σύμφωνα με την μαρτυρία της αδερφής της, πριν την πάρει με την βία στο σπίτι του, είχε προηγηθεί μεγάλος καυγάς  μεταξύ τους,ενώ όπως εξήγησε η αδελφή της χειροδίκησε εναντίον της  και την απείλησε με μαχαίρι. Με τα ελάχιστα ελληνικά που μιλάει  η γυναίκα ενημέρωσε την αστυνομία για την ομηρία της αδερφής της.

YN 2022 01 01 20.21.43

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ