Τραγωδία στους Φούρνους Ικαρίας: Γιος του ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη ο 11χρονος που πνίγηκε στους Φούρνους

Τραγωδία στους Φούρνους Ικαρίας: Γιος του ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη ο 11χρονος που πνίγηκε στους Φούρνους

Μια ασύλληπτη τραγωδία έλαβε χώρα στους Φούρνους Ικαρίας, όταν ένα αγοράκι εντοπίστηκε νεκρό στη θάλασσα.

Το 11χρονο παιδάκι που πνίγηκε στους Φούρνους της Ικαρίας είναι γιος του γνωστού ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη και βρισκόταν στο νησί για διακοπές.

Ο γιος του αγαπημένου ηθοποιού, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει το λιμενικό, είχε φύγει γύρω στις 14:00 το μεσημέρι της Πέμπτης 10/08 από το σπίτι του, για να πάει για μπάνιο.

Η μητέρα του τον αναζητούσε από νωρίς το απόγευμα, ενημερώνοντας ανήσυχη πλέον περίπου στις 18:00 το λιμενικό.

Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του αγοριού, δύτες βούτηξαν στο νερό και το είδαν να είναι μπλεγμένο σε δίχτυα, δύο μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Το 11χρονο παιδί μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο αγροτικό ιατρείο του νησιού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ αναμένεται το πρωί της Παρασκευής να μεταφερθεί στη Σάμο για νεκροψία – νεκροτομή.

«Καταλάβαμε ότι κάτι κακό συνέβη»

Την τραγική είδηση επιβεβαίωσε μιλώντας σε ΜΜΕ ο δήμαρχος του νησιού Δημήτρης Καρύδης.

Όπως είπε περιγράφοντας τα γεγονότα, το απόγευμα τον ειδοποίησε η μητέρα του παιδιού ότι «είχε χάσει τον Χρήστο από τις 14.00 το μεσημέρι».

Αμέσως, όπως ανέφερε, κινητοποιήθηκε η αστυνομία και το λιμενικό, αλλά οι έρευνες ήταν άκαρπες.

Με μεγάφωνο πληροφόρησε τον κόσμο για την εξαφάνιση του μικρού Χρήστου, με την παράκληση αν κάποιος έχει δει το παιδί, να ενημερώσει το Λιμεναρχείο.

«Καταλάβαμε ότι κάτι κακό συνέβη και δυστυχώς το βρήκαμε πνιγμένο το παιδί. Η μητέρα του είναι από το νησί, είχαν έρθει να κάνουν τις διακοπές τους. Μεγάλο κακό έγινε, ό,τι και να πούμε είναι λίγο» λέει ο κ. Καιρίδης, μιλώντας στο protothema.gr.

Ο κόσμος που συμμετείχε στην αναζήτηση του Χρήστου, μαζί με τη μητέρα του, η οποία κρατώντας φωτογραφία του προσπαθούσε να τον βρει, ξέσπασε σε κλάματα και καλούσε σε βοήθεια.

Στο σημείο μετέβη γιατρός, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσε να επαναφέρει το παιδί, που διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο αγροτικό ιατρείο Φούρνων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ