Νέα μαρτυρία για το «τέρας του Κάβου»: «Τραβούσε βίντεο ενώ με βίαζε», λέει 34χρονη

Νέα μαρτυρία για το «τέρας του Κάβου»: «Τραβούσε βίντεο ενώ με βίαζε», λέει 34χρονη

Συγκλονίζουν τα όσα κατήγγειλε η 34χρονη γυναίκα που ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα του «δράκου του Κάβου», στην Κέρκυρα, μετά την καταγγελία της οποίας εντοπίστηκε ο 47χρονος. Ο δικηγόρος του κατηγορουμένου δηλώνει πως όλα έγιναν με την συναίνεσή του θύματος.

Όπως ανέφερε η 34χρονη γυναίκα, με πρόσχημα ότι έψαχνε τον σύντροφό της, την παρέσυρε σε ερημική τοποθεσία: «Με έπιασε από τα μαλλιά τραβώντας τα με δύναμη. Τον παρακάλεσα να φύγει να με αφήσει φωνάζοντας βοήθεια. Με χτύπησε με τις γροθιές του πολλές φορές στο πρόσωπο και το στήθος. Άρχισα να αιμορραγώ. Μου έλεγε να σταματήσω να φωνάζω. Πήρε μια πέτρα και άρχισε να με χτυπά στο κεφάλι. Απειλούσε να με σκοτώσει και μου είπε ότι είχε σκοτώσει τον σύντροφό μου».

Σύμφωνα με την μαρτυρία της κοπέλας, ο δράστης με την απειλή του μαχαιριού την βίασε, ενώ τραβούσε και βίντεο. «Αφού τράβηξε το βίντεο, μου είπε ότι το έκανε για να το ανεβάσει στο ίντερνετ στα ερωτικά βίντεο και να με ντροπιάσει, σε περίπτωση που μιλήσω στην αστυνομία. Με έβαζε να χορεύω τσιφτετέλια, με απειλούσε διαρκώς. Πιστεύω ότι με άφησε να φύγω γιατί υποσχέθηκα ότι δεν θα τον καταγγείλω».

«Όλα έγιναν με τη συναίνεσή της»

Το «τέρας του Κάβου» αρνείται ότι χτύπησε και βίασε την κοπέλα. Υποστηρίζει ότι όλα έγιναν με τη συναίνεσή της. «Με τη δική της συγκατάθεση και θέληση τον ακολούθησε. Δεν την άρπαξε και φυσικά δεν την εξανάγκασε με άσκηση σωματικής βίας σε εξώγαμη συνουσία», δήλωσε στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star ο Βασίλης Νουλέζας, δικηγόρος του φερόμενου ως βιαστή.

Ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί και πάλι στη φυλακή καθώς οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν ανακριτή και εισαγγελέα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ