Λάρισα: 27χρονος ποδοσφαιριστής το θύμα του φρικτού τροχαίου – Απανθρακώθηκε στο αυτοκίνητό του

Λάρισα: 27χρονος ποδοσφαιριστής το θύμα του φρικτού τροχαίου – Απανθρακώθηκε στο αυτοκίνητό του

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής, Χρήστος Κερμελίδης είναι ο νεκρός του φρικτού τροχαίου που έγινε στην Λάρισα τα ξημερώματα της Κυριακής 6 Οκτωβρίου. Ο άτυχος άνδρας απανθρακώθηκε στο αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, pelop.gr ήταν ποδοσφαιριστής στον ΑΟ Αχιλλέα Φαρσάλων στην Καρδίτσα, με την ομάδα να σημειώνει σε ανακοίνωσή της:

«Σύσσωμη η οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων εκφράζει τη θλίψη της και τα ειλικρινή, βαθιά και θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους οικείους και τους φίλους του Χρήστου Κερμελίδη o oποίος έφυγε τόσο άδικα και απροσδόκητα σε ηλικία μόλις 27 ετών. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει. Στην κηδεία του θα παραστεί αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της ομάδας μας ενώ θα κατατεθεί και στεφάνι στην μνήμη του».

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, το ατύχημα συνέβη γύρω στις 06:00 το πρωί, μετά τη διασταύρωση του Νέου Κοιμητηρίου. Το αυτοκίνητο, για λόγους που παραμένουν άγνωστοι, ξέφυγε από την πορεία του, προσέκρουσε σε κολόνα οδοφωτισμού και τυλίχθηκε στις φλόγες, εγκλωβίζοντας τον οδηγό μέσα στο φλεγόμενο όχημα.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας, που έφτασε στο σημείο με δύο υδροφόρα και δύο βοηθητικά οχήματα. Παρά τις προσπάθειές τους, οι πυροσβέστες δεν κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον άτυχο άνδρα εγκαίρως.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ