Κρήτη: Υπάλληλοι ξενοδοχείου κέρασαν πελάτες «σφηνάκια» καθαριστικού - Το μπέρδεψαν με ρακή

Κρήτη: Υπάλληλοι ξενοδοχείου κέρασαν πελάτες «σφηνάκια» καθαριστικού - Το μπέρδεψαν με ρακή

Στο νοσοκομείο κατέληξαν πελάτες ξενοδοχείου στην Κρήτη τους οποίους το προσωπικό θέλησε να τους κεράσει.

Ήταν ένα μπουκάλι μέσα στο ψυγείο το οποίο είχε αυτό το υγρό το καθαριστικό, το οποίο χωρίς να γνωρίζουν ότι ήταν καθαριστικό, έβαλαν από ένα σφηνάκι σε όλους να πιούνε. Μάλλον για ρακή πίστευαν ότι ήταν, μεταξύ κι αυτών και η μπαργούμαν που σέρβιρε.

Κατευθείαν κατάλαβαν ότι το κάψιμο που ένιωθαν δεν ήταν φυσιολογικό και αμέσως κάλεσαν βοήθεια.

Η κατάστασή τους κρίνεται κρίσιμη αλλά σταθερή ενώ υπήρξε και έκτος που μεταφέρθηκε κι εκείνος στο νοσοκομείο, όμως η κατάστασή του ήταν πολύ καλύτερη και δεν χρειάστηκε νοσηλεία.

Κρήτη: Πως συνέβη το λάθος, που οδήγησε τους πελάτες στο νοσοκομείο

Το ασθενοφόρο έφτασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο γνωστό ξενοδοχείο και παρέλαβαν τους τρεις πελάτες και τους δύο υπαλλήλους του ξενοδοχείου, που είχαν όλοι καταναλώσει το χημικό υγρό.

Αμέσως μετά ειδοποιήθηκαν οι αρχές που διενήργησαν αυτοψία στο μπαρ και κατέσχεσαν το μπουκάλι με το καυστικό περιεχόμενο, το οποίο το έστειλαν για ανάλυση.

«Είναι όπως η ρακή, ακριβώς. Δεν είχε διαφορά γι’ αυτό δεν το κατάλαβαν. Τώρα, πώς βρέθηκε στο ψυγείο… Το λάθος ήταν ότι κάποιος το έβαλε σ’ ένα μπουκάλι, το οποίο, ίσως μετά αυτό το μπουκάλι κάποιος το είδε έξω από το ψυγείο και το έβαλε στο ψυγείο. Κι έτσι έγινε το κακό. Ανυποψίαστοι όλοι. Δηλαδή, δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο», είπε φίλος του ξενοδόχου.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει διευκρινιστεί ποιος έκανε το λάθος και μπέρδεψε τα μπουκάλια που είχε ως συνέπεια πέντε άνθρωποι αυτή τη στιγμή να δίνουν μάχη στην εντατική.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ