Κορωνοϊός: Συναγερμός για θετικά κρούσματα στην Δ' ΔΟΥ Αθηνών και στην Εφορία Κηφισιάς - Παραμένουν κλειστές

Κορωνοϊός: Συναγερμός για θετικά κρούσματα στην Δ' ΔΟΥ Αθηνών και στην Εφορία Κηφισιάς - Παραμένουν κλειστές

Συναγερμός έχει σημάνει σε δύο εφορίες, στην Αττική, καθώς υπήρξαν θετικά κρούσματα κορωνοϊού, με αποτέλεσμα να παραμείνουν κλειστές.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, πρόκειται για την εφορία της Κηφισιάς αλλά και την Δ' ΔΟΥ Αθηνών, όπου δύο εργαζόμενοι που έκαναν το τεστ βρέθηκαν θετικοί στον ιό.

Σημειώνεται ότι οι εν λόγω εφορίες παραμένουν, σήμερα, Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, κλειστές στο πλαίσιο των μέτρων για να μην υπάρξει περαιτέρω διασπορά του κορωνοϊού. Σύμφωνα με πληροφορίες, διενεργείται ιχνηλάτηση των επαφών των εργαζομένων.

Την ίδια στιγμή, ο Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, σχολίασε ότι «στις δημόσιες υπηρεσίες έχει εδώ και πολλές εβδομάδες, σταλεί οδηγία ότι χρησιμοποιούν τη μάσκα υποχρεωτικά όσοι υπάλληλοι έρχονται σε επαφή με το κοινό. Οι λογιστές που έρχονται σε επαφή με τους υπαλλήλους τις εφορίας, θα πρέπει να μας πουν αν τηρούνται τα πρωτόκολλα ή όχι. Το δεύτερο στοιχείο είναι τι συμβαίνει όταν εμφανίζεται ένα κρούσμα. Εκεί υπάρχουν επίσης σαφείς οδηγίες από τον ΕΟΔΥ για το τι συμβαίνει σε οποιαδήποτε δημόσια υπηρεσία ή άλλο χώρο».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS