ΕΛΛΑΔΑ

Κοριέρε Ντελα Σέρα: Σημαντικός ο ρόλος της τεχνολογίας στην εξιχνίαση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά

Την Παρασκευή η ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera παρουσίασε άρθρο για την υπόθεση της δολοφονίας της  20χρονης Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά η οποία έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Το άρθρο συνοψίζει τα γεγονότα του τελευταίου μήνα και επικεντρώνει την προσοχή στην ανατροπή των τελευταίων ημερών που έφεραν στο προσκήνιο τις κινήσεις του συζύγου της Caroline, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος και ομολόγησε το έγκλημα. 

Μεγάλη προσοχή του αρθρογράφου, αναφέρει η ανταπόκριση της ΕΡΤ, δίνεται στα δεδομένα που λήφθηκαν από το smartwatch της Caroline Crouch και από το κινητό τηλέφωνο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, αλλά και στην ώρα που οι κάρτες των καμερών ασφαλείας είχαν αφαιρεθεί. Βάσει αυτων των στοιχείων, αναφέρει το άρθρο, η ιστορία του δολοφόνου κατέρρευσε ολοσχερώς.

Το άρθρο κλείνει με την αναφορά στο πόσο το έγκλημα στιγμάτισε την Ελληνική κοινή γνώμη, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως, σύμφωνα με δημοσιογράφο του BBC “τα αυτοκίνητα σταμάτησαν έξω από τα καφέ στην Αθήνα για να παρακολουθήσουν τις τελευταίες εξελίξεις της υπόθεσης”.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
 Copyright © 2014 - 2021 YSTEROGRAFO NEWS