Κολωνός: Κοντά στη σύλληψη του «Μιχάλη», συνεργάτη του Ηλία Μίχου, βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ.

Κολωνός: Κοντά στη σύλληψη του «Μιχάλη», συνεργάτη του Ηλία Μίχου, βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ.

Πρόκειται για έναν 25χρονο με παρελθόν μαστροπού

Καταιγιστικές εξακολουθούν να είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης μαθήτριας από τον Κολωνό

οκάρει ολόκληρο το πανελλήνιο.

Όπως εκτιμούν αρμόδιες πηγές από την ΕΛ.ΑΣ. οι έρευνες είναι εντατικές και δεν αποκλείεται από μέρα σε μέρα να εκδοθούν νέα εντάλματα σύλληψης ατόμων που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αυτό που έχει μπει τα τελευταία 24ωρα στο κάδρο της ΕΛ.ΑΣ. είναι οι αυτόβουλες προσελεύσεις ατόμων στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων.

Εξετάζεται λοιπόν λεπτομερώς εάν κάποιος ή κάποιοι από τους 10 άνδρες που εμφανίστηκαν μέσα σε μια εβδομάδα στη ΓΑΔΑ, είχαν συναντηθεί από κοντά με το ανήλικο κορίτσι και το βίασαν, έναντι αμοιβής.


Κοντά στη σύλληψη του «Μιχάλη» οι Αρχές

Την ίδια στιγμή, ο «μαστροπός-ατζέντης», συνεργός του Ηλία Μίχου, με την ονομασία «Μιχάλης» αρχίζει να αποκτά πρόσωπο και ταυτότητα, με τα έμπειρα στελέχη της Ασφάλειας να αναμένουν από την Ανακρίτρια το ένταλμα για τη σύλληψη του.

Πρόκειται για έναν 25χρονο με παρελθόν μαστροπού, ο οποίος όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις του στα social media διάγει πολυτελή βίο, κάτι που δεν δικαιολογείται από την επαγγελματική του δραστηριότητα και την ηλικία του. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας από τις καταθέσεις της 12χρονης, ο «Μιχάλης» ήταν εκείνος που παρότρυνε την ανήλικη να «υπακούει» τυφλά μόνο σε αυτόν και τον Ηλία Μίχο, ενώ την πίεζε να πηγαίνει σε ραντεβού.


«Συνομιλούσαμε, αλλά δεν βρεθήκαμε με την 12χρονη»

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τρεις τελευταίοι άνδρες που προσήλθαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ ανέφεραν ότι είχαν ραντεβού με κορίτσια, μέσω της εφαρμογής ανώνυμων επικοινωνιών blindchat. Όπως υπογράμμισαν, όμως, στους αστυνομικούς οι ερωτικές συνευρέσεις έγιναν με άλλα κορίτσια και όχι με τη 12χρονη, με την οποία συνομιλούσαν μέσω του διαδικτυακού προφίλ που είχε δημιουργήσει ο Ηλίας Μίχος, ο οποίος παραμένει στις φυλακές για τον βιασμό και την εκπόρνευση του ανήλικου κοριτσιού.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ