Κολωνός: Τρεις βιαστές της αναγνώρισε η 12χρονη στην 6ωρη κατάθεσή της – Αναμένονται νέα εντάλματα σύλληψης

Κολωνός: Τρεις βιαστές της αναγνώρισε η 12χρονη στην 6ωρη κατάθεσή της – Αναμένονται νέα εντάλματα σύλληψης

Μεταξύ των προσώπων που αναγνώρισε η 12χρονη δεν είναι ο αστυνομικός που εμπλέκεται στην υπόθεση

Για τέταρτη φορά ενώπιον των αστυνομικών του Προστασίας Ανηλίκων που ερευνούν την αποτροπαία υπόθεση του Κολωνού, βρέθηκε η 12χρονη που έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης.

Το κορίτσι κατέθεσε εκ νέου, προκειμένου να προσπαθήσει να αναγνωρίσει κάποια από τα άτομα που προχώρησαν στον βιασμό της, πληρώνοντας τον Ηλία Μίχο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Live News, η 12χρονη φέρεται να αναγνώρισε δύο ή τρία άτομα που είχαν συναντηθεί μαζί της στα Σεπόλια, μέσα από τις περίπου 10 φωτογραφίες που της έδειξαν οι αστυνομικοί.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο MEGA ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, μεταξύ των προσώπων που αναγνώρισε η 12χρονη δεν είναι ο αστυνομικός που εμπλέκεται στην υπόθεση.

Έρχονται νέα εντάλματα

Μετά την αναγνώριση των προσώπων που είχαν βρεθεί μαζί της από την 12χρονη, οι αστυνομικοί θα απευθυνθούν στη δικαιοσύνη, προκειμένου να εκδοθούν τα εντάλματα σύλληψης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων έχουν στη διάθεσή τους όλα τα στοιχεία των συγκεκριμένων προσώπων, με τις συλλήψεις να γίνονται ενδεχομένως και τις επόμενες ώρες και να ολοκληρώνονται μέχρι το βράδυ της Τετάρτης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ