Δυστύχημα στη Ρουμανία: «Ραγίζουν» καρδιές στη Λάρισα στην κηδεία του 55χρονου που σκοτώθηκε στο τροχαίο στο Βουκουρέστι

Δυστύχημα στη Ρουμανία: «Ραγίζουν» καρδιές στη Λάρισα στην κηδεία του 55χρονου που σκοτώθηκε στο τροχαίο στο Βουκουρέστι

Το τελευταίο «αντίο» στον 55χρονο Λαρισαίο Νίκο Χλόψιο, που έχασε τη ζωή του μετά το τραγικό δυστύχημα με το λεωφορείο στο Βουκουρέστι, λένε σήμερα οι συγγενείς και οι φίλοι του.


Ο Νίκος Χλόψιος οδηγείται στην τελευταία του κατοικία στη Λάρισα, με τους συγγενείς και τους φίλους του, να σπεύδουν στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου για την κηδεία του. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό το τραγικό παιχνίδι της μοίρας.

Ο 55χρονος σκοτώθηκε ακαριαία όταν κατέρρευσε η πινακίδα σήμανσης στο Βουκουρέστι που έκοψε σαν μαχαίρι τις λαμαρίνες του λεωφορείου. Ο άτυχος άντρας που είχε πάει στη Ρουμανία μαζί με τη γυναίκα του, χτυπήθηκε στο κεφάλι και άφησε την τελευταία του πνοή. Εκείνη σώθηκε από θαύμα.

Η νεκροψία στη σορό του άτυχου άνδρα έδειξε ότι έφερε πολλαπλά τραύματα σε κεφάλι και θώρακα. Το τραγικό παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στον 53χρονο Νίκο Χλώψιο, αποκάλυψε η αδελφή του εκλιπόντα, Βάσω. Όπως εξήγησε, ο αδελφός της ήθελε να κάνει έκπληξη στη σύζυγό του με αυτό το ταξίδι αναψυχής, που όμως έμελλε να είναι εκείνο που του έκοψε το νήμα της ζωής.

Περιγράφει έναν άνθρωπο που αγαπούσε πολύ την οικογένειά του και όπως λέει είχε καταφέρει να κερδίσει αμέτρητους φίλους με το ήθος και την ευπρέπειά του. Η ίδια πληροφορήθηκε το κακό τηλεφωνικά. Όπως είχε πει στο Live News, είχε ένα κακό προαίσθημα εκείνη την ημέρα και οι φόβοι της επιβεβαιώθηκαν λίγες ώρες μετά το τραγικό δυστύχημα.

Συγκλονισμένοι οι Λαρισαίοι – συγγενείς, φίλοι, γείτονες – προσέρχονται στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, ώστε να πουν το τελευταίο «αντίο» στον Νίκο Χλόψιο που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή στο τραγικό δυστύχημα με το λεωφορείο στο Βουκουρέστι. Χαρακτηριστικά, τα όσα επισημαίνουν σε τοπικά ΜΜΕ φίλοι και γείτονες του θύματος.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ